Ak Parti Elazığ Haberleri

Ak Parti Elazığ Haberleri

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Milletvekili Keleş’ten Karakoçan Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Karakoçan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları’nın Ankara temasları

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Açıkkapı: Elazığ’a 20 yılda yapılan yatırımları açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’da gerçekleştirilen enerji yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı: Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişiyor

Elazığ’da çevre, konut, kentsel dönüşüm ve altyapı alanlarında yapılan yatırımlar üzerine konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Yapılan yatırımlar ve projelerle şehrimiz geleceğe güvenle bakıyor” dedi.

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

AK Partili kadınlardan öğrencilere destek

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Kadın Kolları Başkanlığı'nın yeni Eğitim-Öğretim yılı için yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Açıkkapı, Arıcak ve bölgedeki çalışmaları inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ilçe ziyaretleri kapsamında Arıcak ilçesi, çevresinde bir dizi gezi ve temasta bulundu.

Keleş ve Şerifoğulları yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askeri ziyaret etti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Keban ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Keleş: Çocuklarımız için modern okullar inşa ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş deprem sonrası Elazığ’da 45 okulun yapımının tamamlandığını ve 14 okulun yapımının sürdüğünü söyledi.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz” sloganıyla başlatılan ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sürsürü ve Abdullahpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Kovancılar’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kovancılar ilçesinde temaslarda bulundu.

Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ’da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Keleş: Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahaları aydınlatıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

Keleş: Etnografya Müzesi yılsonunda faaliyete geçecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ Arkeoloji Ve Etnografya Müzesinin taşınacağı Harput Mekteb-İ İdad-İ Binası’nda incelemede bulundu. Erol Keleş; tarihi binanın yılsonuna Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi olarak faaliyete geçmesini planladıklarını söyledi.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.

Keleş, Mollakendi’de muhtarlarla buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Mollakendi’de düzenlenen toplantıda merkez ve çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Açıkkapı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ OSB’de kurulan Tasarım ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Keleş, Köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Keleş’in Tunceli Temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Tunceli’de temaslarda bulundu.

Keleş: Gezin atık su arıtma tesisi için ödenek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Hazar Gölü’nün doğu yakasında bulunan “Gezin Atık su Arıtma Tesisi” için ödenek sağlandığını duyurdu.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.