Akıncı Haberleri

Akıncı Haberleri

İran Cumhurbaşkanı ibrahim Reisi hayatını kaybetti

İran devlet televizyonu, Akıncı İHA’nın tespitlerinin ardından bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ı taşıyan helikopterin enkaz noktasında yaşam belirtisi olmadığını duyurdu.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Hamza Yanılmaz vefatının 13. yıldönümünde anılıyor 

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 13.  yıldönümünde anılıyor. 

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz    

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN SADAK: AKINCILAR RUHU ÖLMEZ

Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Kanal 23 Televizyonunda Hasan Bak’ın sunduğu ‘Gece Görüşü’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Gazze için imza seferberliği

Filistin’de devam eden soykırıma Elazığ’dan bir destek daha geldi. 

Başkan Tanrıverdi: G20 zirvesinin teması kabul edilemez 

73 Selamet Kuşağı Akıncıları Derneği Başkanı Ahmet Tanrıverdi, Hindistan'ın başkentinde gerçekleştirilen G20 zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasına tepki gösterdi. 

Sadak: 30 Ağustos, emperyalistlerin hüsranı olmuştur

Elazığ Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akıncı Reisi Abdulhavap Demirel’e vefa programı

Geçtiğimiz gün İstanbul’da vefat eden Akıncı Gençlik liderlerinden Abdulvahap Demirel için vefa programı düzenlenecek.

Sadak: Bu saldırı kınamakla geçiştirilmez

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, İsrail'in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırının affedilir ve kınamayla geçiştirilebilir bir olay olmadığını, tüm İslam ülkelerinin ortak tavır içinde olması gerektiğini söyledi.

Hamza Yanılmaz, vefatının 12. yılında anıldı

Elazığ Eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 12. yıl dönümünde anılıyor.

Hamza Yanılmaz anılıyor

Elazığ Eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 12. yıl dönümünde anılıyor.

Başkan Sadak: Kur'an nuru söndürülemez

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an'ı Kerim yakılmasına ve eyleme izin verilmesine yönelik bir tepki de Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak'tan geldi.

Huzursuz bacak sendromu en çok kadınları vuruyor

Uzm. Dr. Burçak Ekinci Evci, 'Bacaklarda hareket ettirme dürtüsü, yanma ve karıncalanma şeklinde ortaya çıkan huzursuz bacak sendromu kadınlarda erkeklere göre iki kat fazla görülüyor. Çoğunlukla 20 yaş altında başlayan hastalıkta erken tanı ve tedavi yaşam kalitesini artırıyor' dedi.

Bakan Varank: 'Tüm dünyanın gıptayla izlediği SİHA'larımızı Ukrayna'ya tedarik ediyoruz'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Tüm dünyanın gıptayla izlediği SİHA’larımızı biz Ukrayna’ya şu anda tedarik ediyoruz ve yeni dönemde büyük gelişmelere kapı açacak, önemli savunma konseptlerini değiştirecek. Akıncı'da mesela Ukrayna'dan tedarik ettiğimiz bir motoru kullanıyoruz ve bunun yerlileşmesi için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı: Fransa, diyaloğa yardımcı olacak bir yaklaşım sergilemeli

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa, taraf tutmak yerine diyaloğa yardımcı olacak bir yaklaşım sergilemeli' dedi.

İkinci Akıncı TİHA, ikinci testi de başarıyla geçti

Baykar tarafından yerli ve milli imknlarla geliştirilen Bayraktar Akıncı TİHA'nın (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) ikinci prototipi, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda yer alan Bayraktar Akıncı Uçuş ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ikinci uçuş testini de başarıyla tamamladı.

MHP İl Başkanından Akıncı'ya Sert Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Planı Harekatına ilişkin yaptığı skandal açıklamaya sert tepki gösterdi.