Akpınar Mahallesi Haberleri

Akpınar Mahallesi Haberleri

Elazığ’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak vizyon projeleri birer birer yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nı da şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Muhtar Adayı Deniz’den farklı kampanya

Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Deniz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerine 6 bin meyve fidanı dağıttı.

Akpınar Mahallesi yeni yaşam alanı ilerliyor

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Vali Toraman enkaz bölgesinde incelemede bulundu

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından boşaltılmış olan Elazığ'daki bir bina çöktü.

Mobil Beyaz Masa Akpınar Mahallesinde 

Elazığ Belediyesi 153 Mobil Beyaz Masa, vatandaşların taleplerini dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.  

Başkan Şerifoğulları Akpınar Mahallesinde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar mahallesi ve mini terminal projesi alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Şerifoğulları'nı Kırmadı

Elazığ'da Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayollarına ait 9.260 m2'lik arsanın satışı iptal edilecek.

Satışa çıkarılan arsa konusunda flaş gelişme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne ait 9 Bin 261 m2'lik arsanın özelleştirme yoluyla satışa çıkarılması konusunda önemli açıklamalar yaptı.