Alanya Haberleri

Alanya Haberleri

TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - A. Alanya Kestelspor: 2

TFF 3. Lig 2. Grup 11. hafta maçında 23 Elazığ FK sahasında A. Alanya Kestelspor'a 2-1 mağlup oldu.

TKBL: Elazığ Basketbol: 89 - Antalya Güneşi: 64

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 9. haftasında Elazığ Basketbol, evinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK'yı farklı yendi.

Elazığ SYSK, Antalya'da 1 puanla başladı

Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne yükselme ilk maçında Ankara ekibi Polatlı Belediyesi ile 33-33 berabere kaldı

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan: 0 - BÜ Alanya Kestelspor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 22. hafta erteleme maçında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında BÜ Alanya Kestelspor'la 0-0 berabere kaldı.

HD Elazığ Karakoçan - BÜ Alanya Kestelspor maçı ertelendi

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı HD Elazığ Karakoçan FK-BÜ Alanya Kestelspor maçı da dahil olmak üzere TFF 3. Lig 2. Grup'ta 22. hafta karşılaşmalarının tamamı ertelendi.

HD Elazığ Karakoçan FK'dan erteleme talebi

Pazar gününden bu yana hava muhalefetinden dolayı İzmir'den, Elazığ'a dönemeyen Elazığ Karakoçan FK, 22. haftada evinde oynaması gereken BÜ Alanya Kestelspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Bölgede ilki başardı, tropik Afrika meyvesi olan Kivano'yu yetiştirdi

Türkiye'de Alanya bölgesinde yetiştirilen ve sadece online satışı olan Afrika meyvesi Kivano'yu Elazığ'da yetiştiren genç girişimci Telha Tanyıldızı, 6 ay sonraki ilk hasadında bir kökte yaklaşık 50 adet ürün elde ederek zoru başardı. Afrika kavunu ya da boynuzlu kavun olarak da isimlendirilen meyvenin, antioksidan özellikleri barındırdığı için başta kanser ve idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği, yüksek C vitaminiyle de bağışıklık sistemini güçlendirdiği biliyor.

Elazığ Karakoçan ilk kez yenildi

HD Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup'taki ilk yenilgisini BÜ Alanya Kestelspor karşısında yaşadı.

HD Elazığ Karakoçan FK, 18 futbolcuyla Antalya'da

TFF 3. Lig 2. Grup'un 3. haftasında BÜ Alanya Kestelspor'la deplasmanda karşılaşacak olan HD Elazığ Karakoçan FK, Antalya'ya 18 futbolcuyla gitti.

Alanya’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu, 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Alanya’da otomobille motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Alanya’da cinsel istismar suçu işleyen cezaevi firarisi yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde nitelikli cinsel istismar suçundan hakkında kesinleşmiş 2 yıl 11 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, jandarma tarafından yakalandı.

Alanya’da 2 kardeş 2 kilogram uyuşturucuyla yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda toplam 2 kilo 112 gram skunk adlı uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili ağabey ve kardeşi gözaltına alındı.

Alanya’da zorla fuhuşa 3 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 1'i kadın 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Attan düşen çocuk ağır yaralandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bindiği attan düşen 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Elazığ ekibi şampiyon oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapılan 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvasında Elazığ ekibi şampiyon oldu.

Elazığlı hentbolcular 2'de 2 yaptı

Elazığlı hentbolcular Alanya'da düzenlenen turnuvada 2'de 2 yaptı.

Alanya’da kardeş cinayeti

Antalya'nın Alanya ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki kardeş arasındaki tartışma kanlı bitti. Çıkan silahlı kavgada kardeşlerden biri hayatını kaybetti.