Alerji Haberleri

Alerji Haberleri

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne Çocuk Alerjisi Uzmanı atandı

Çocuk Alerji ve İmmünoloji Uzmanı Uzm. Dr. Halime Ermiştekin, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Dalmış Beauty'den badem göz estetiği önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, çekik göz ameliyatı olarak da bilinen badem göz estetiğinin sağlık durumu iyi olan ve anesteziye karşı alerjik etki göstermeyen vatandaşlara uygulanabileceğini söyledi.

Bebeklerde çoklu gıda ve süt alerjilerine dikkat

Çocuklardaki alerjinin bebeklikten egzama olarak başladığını belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Deniz, bebeklerde çoklu gıda alerjileri ve süt alerjilerinin olabildiğine dikkat çekti.

Alerji testinde sonucun negatif çıkması, sizi aldatmasın

Mevsim geçişlerinde en sık görülen alerjilere karşı nasıl önlemler alınacağına dair tavsiyelerde bulunan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Mustafa Çelik aynı zamanda 'Kişilerin hangi maddeye karşı alerjen olduğunu ortaya çıkarmak için yapılan tüm testlere rağmen alerjen maddenin tespit edilememesi durumu söz konusu olabilmektedir' dedi.

Göz alerjisini hafife almayın

Bahar aylarıyla birlikte artan göz alerjilerine karşı uyaran Dr. Öğr. Üyesi Sezer Hacıağaoğlu, 'Göz alerjilerinin 5 farklı alt tipi bulunur. Gözlerde sulanma, kaşıntı, kızarıklık, göz kapaklarında şişlik görülebilir' dedi.