Ali Erbaş Haberleri

Ali Erbaş Haberleri

2024 kurban kesim bedeli ne kadar? 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl için vekâletle kurban kesim bedelinin yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Şehitler için sabah namazında tüm camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yarın sabah namazında tüm camilerde terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edileceğini bildirdi.

Hac kuraları için tarih verildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gelecek yıl Hac yolculuğuna Türkiye'den 85 bin hacı adayının uğurlanacağını kaydederek, kuraların ekim sonu veya kasım başında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Hac kayıtları 5 Ocak’ta başlayacak 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 5 Ocak'ta başlayacağını açıkladı. 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Elazığ'da 65 öğrenci kapasiteli Kur'an kursunun açılışına katıldı

Elazığ'da Miraç Eğitim Derneği tarafından yaptırılan 65 öğrenci kapasiteli Baskil Yatılı Erkek Kur'an Kursunun açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirildi.

Tüm yurtta camilerden dua sesleri yükseldi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısıyla tüm yurtta 90 bin camiden koronavirüs salgının son bulması, hasta vatandaşların şifaya kavuşması ve bu salgına karşı özveriyle görev yapan sağlık çalışanları için dua sesleri yükseldi.

Koronavirüsün son bulması için dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yeni tip koronavirüs  salgınının bir an önce son bulması için bugün yatsı ezanından sonra dua edileceğini belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, deprem bölgesindeki çalışmaları anlattı

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Elazığ'a giden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, başkanlık olarak bölgede yaptıkları hizmetleri anlattı.

Elazığ'da depremde hayatını kaybeden 2 kişi defnedildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 2 kişi daha defnedildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de katıldı.

Camilerde tabure dönemi sona erdi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, il müftülüklerine gönderdiği talimatla cami ve mescitlerde tabure ve sandalyelerin, namaz kılınması için yapılan sabit oturakların ve oluşturulan özel mekânların kaldırılmasını istedi.

Diyanet İşler Başkanı Erbaş: “200 bine yakın hocamızla seferber olmuş durumdayız”

Diyanet İşleri Başkanlığının yaz Kur'an kursları başladı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 200 bine yakın hocamızla seferber olmuş durumdayız' dedi.