Alımı Haberleri

Alımı Haberleri

Palu Belediyesi memur alımı yapacak

Elazığ’ın Palu ilçesine ilk defa atanacak memur alımı yapılacağı Resmi Gazete’de duyuruldu.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşti

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN KUR’AN KURSU, YENİ DÖNEMDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Kur’an kursunun, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Elazığ Belediyesi, noter kurası ile 35 daimi işçi alımı yapacak

Elazığ Belediyesi, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile daimi olarak istihdam edilmek üzere toplam 35 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

142 sözleşmeli personel alınacak 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Elazığ'da dâhil olmak üzere 26 şehirde 142 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alacak 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 

Elazığ’a 67 personel alınacak 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın daha önce açıkladığı personel alımının ayrıntıları belli oldu. Bu kapsamda Elazığ’da 67 personelin ataması gerçekleştirilecek. 

Elazığ’da işçi alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Elazığ’da 42 tarım işçisi alımı yapılacak.

Bakan Koca müjdeyi duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni personel atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. 35 bin yeni çalışma arkadaşımız aramıza katılacak." ifadelerini kullandı.

Elazığ’da 145 personel alınacak 

Milletvekili Erol Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ’da 145 Sağlık Personeli alınacağını duyurdu. 

62 sözleşmeli personel alınacak 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak. 62 sözleşmeli personelin alımı için başvurular 4 Şubat'a kadar yapılacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’dan 5 personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alım duyurusu yayımlandı. Türkiye genelinde toplam 1071 gençlik çalışanı alınacak. Elazığ'da ise 5 gençlik çalışanı alımı yapılacak. İşte başvuru şartları ve zamanı... 

Milletvekili Keleş’ten hububat alım açıklaması 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş TMO’nun alım kampanyası hakkında açıklamalarda bulunarak yapılan işlemleri aktardı. Milletvekili Keleş açıklamasında Elazığ’daki 4 noktada yaklaşık olarak 120.000 ton civarında hububat alımı gerçekleştiğini belirtti. 

Başkan Tarhan: Salçalı Köfte Festivalimiz başlıyor 

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali 29 Eylül Cuma günü başlıyor. Hazırlıkların tamamlandığını aktaran lokantacılar ve tatlıcılar odası başkanı Zülfü Tarhan, festivale tüm vatandaşları davet etti. 

Seyda Molla Bahri düzenlenen programla anıldı 

Hayatını Kuran ilmine adayan Elazığ’ın din alimi ve kanaat önderlerinden Seyda Molla Bahri  vefatının 9. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programla anıldı. 

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı. Yeni öğretmen alımı için takvimin, ekim ayı sonunda ilan edileceğini söyleyen Bakan Tekin, “Bahar eğitim öğretim yılı başlarken yeni arkadaşları ailemize dahil etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Fırat Üniversitesi 19 personel alacak

Fırat Üniversitesi bünyesinde çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 19 personel alınacak.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Ağın Belediyesi personel alacak 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediye bünyesinde çalıştırılmak üzerine personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ’da personel alımı yapacak 

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere Elazığ’dan sözleşmeli 7 kişi alınacak. 

Açıkkapı; Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs’ta 7’li masaya da 7 düvele de gösterecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.” dedi.

Başkan Şerifoğulları: İstikbalimizin korunması ve güçlü bir gelecek için her şeyden önce sağlam bir duruş ve güçlü bir lider diyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'ne sayılı günler kala milletvekili adayları ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’ne alınacak 150 işçinin isim listesi belli oldu

Elazığ Belediyesi’nin geçici olarak istihdam etmek üzere 5 ay 29 gün süreli alacağı 150 işçinin isim listesi belli oldu. 

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alımı yapacak 

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da 7 personel alımı yapacak. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü personel alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 personel alacak.