Alışveriş Haberleri

Alışveriş Haberleri

Fiş vermeyen de, almayan da yandı!

Yeni düzenlemeye göre, alışveriş sırasında fiş almayan tüketicilere 5 bin lira, fiş kesmeyen işletmelere ise usulsüzlük cezası uygulanacak. Ancak tüketici, durumu 5 iş günü içinde bildirirse ceza uygulanmayacak.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ulaş: Alışverişini yerel esnaftan yap şehrin kazansın

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş ilk ve orta dereceli okulların açılmasına kısa süre kala açıklamalarda bulundu. Ulaş, “herkes alışverişini yerel esnafımızdan yapsın” dedi.

Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri devam ediyor

11 Temmuz’da ziyaretçilerine kapılarını açan Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri, Valilik meydanında devam ediyor. gündüzleri alışverişlerini yapan ziyaretçiler akşamları ise Elazığlı sanatçıların sahne aldığı konserlerde doyasıya eğleniyor.

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi vitray ve strafor sergisi açtı

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi tarafından bir alışveriş merkezinde vitray ve strafor sergisi düzenlendi.

Zabıtadan pazarlara denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti.

Başkan Alan: Giyim festivali, yerel esnafımıza darbedir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’da düzenlenmesi planlanan Moda ve Alışveriş Festivalinin yerel esnafımızı olumsuz etkileyecek olması dolayısıyla iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

‘Sen Üret Yeter’ sergisi açıldı

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergisi “Sen Üret Yeter” temasıyla bir alışveriş merkezinde düzenlendi.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek liderliğindeki ekonomi yönetimi, enflasyonla mücadelede kredi kartlarıyla harcamaya fren getirebileceğinin sinyalleri verilmişti. Mehmet Şimşek’in bu açıklamaları ardından kredi kartıyla taksitli alışverişlere önlem getirilmesi beklentisi oluştu. BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama olarak yapıldı. Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı ile de kredi kartı faiz oranlarının yeniden değişmesi an meselesi…

Başkan Kavaklı, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kent sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Elysium’daki 58 konutun ihalesine alıcı çıkmadı! 

Elazığ İl Özel İdaresi Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 58 konutunu satışa çıkardı. İhale 25 Temmuz Salı Günü saat 10.00’da yapılacaktı fakat ihaleye hiçbir alıcı katılım sağlamadı. 

Elazığ İl Özel Idaresi, Elysium’daki 4 dükkanı satışa çıkardı

Elazığ İl Özel İdaresi, Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 4 adet dükkanı yeniden satışa çıkardı. İhaleler 25 Temmuz Salı Günü saat 14:00’de yapılacak.

STK Platformu, Başkan Şerifoğulları İle bir araya geldi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. 

Başkan Alan: Depremde zarar gören KOBİ’lerimizin içi rahat olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa ile bir araya gelerek, Elazığ’da faaliyetlerini sürdüren KOBİ statüsündeki işletmelerden depremde malları zarar görenler için verilecek devlet destekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Erdoğan: Yağmalama olaylarına müdahale edilecek 

Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Gaziantep'te incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Bazı yerlerde maalesef bakıyorsunuz marketlere, alışveriş merkezlerine yağmalama çalışmaları oluyor. Bugün Meclis'te yapılacak oylamayla birlikte yürürlüğe girecek OHAL kanunuyla devlet bu yağmalama çalışmalarına, gayretlerine müdahale etme imkanı yakalayacaktır" ifadelerini kullandı. 

Elazığ'da okul öncesi alışveriş yoğunluğu

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına saatler kala çocuklarının okul forması ve kırtasiye eksiklerini tamamlamak isteyen veliler, Elazığ'da alışveriş yoğunluğu telaşına düştü.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi

Elazığ'da İzzetpaşa Mahallesi'nde market işleten bir kişi, dükkandan alışveriş yapan vatandaşlara bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Başkan Şerifoğulları: 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık'

Tarihi çarşıda yürütülen her çalışmayı titizlikle incelediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Amacımız hem çarşıda dükkanı bulunan esnafımıza hem de oradan alışveriş yapan veya turistik amaçlı ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık' dedi.

Gurbetçiler, Kapalı Çarşı esnafına merhem oldu

Yurt dışından memleketleri Elazığ'a gelen ve dönüş hazıklarına başlayan gurbetçiler, alışveriş için tarihi Kapalı Çarşı'ya akın edince esnafın da yüzü güldü.

Elazığ Kapalı Çarşı'da bayram yoğunluğu

Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi tarihi Kapalı Çarşı'da alışveriş yoğunluğu yaşanıyor.

Kayak takımlarıyla alışverişe çıkmıştı, bu kez sandalye ile hem kaydı hem de çay keyfi yaptı

Elazığ'da geçtiğimiz ocak ayında kar yağışı sırasında kayak yaparak markete giden vatandaş, bu kez kayak merkezinde elinde çayla sandalyeyle kaydı.

Önce alışveriş yaptılar, sonra denetlediler

Gıda ürünlerindeki yüzde 8'lik KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesinin ardından Elazığ'da zabıta ekipleri, zincir marketlerde indirimin ürünlere yansıtılıp yansıtılmadığını denetledi.

Kayak takımlarına atlayıp alışverişe çıktı

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası bir vatandaş market alışverişine kayak takımları ile çıktı. Alışverişini yapan vatandaş, kayarak şehir turu attı.

Resmi kurumlarda aşı standı açıldı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 pandemisine karşı il genelinde başlatılan aşı seferberliği kapsamında sokak ve alışveriş merkezlerinden sonra bu kez resmi kurum binalarının girişlerine aşı stantları açıldı.

Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.

Medical Park Elazığ Hastanesinden 'Meme Kanseri' bilinçlendirme standı

Medical Park Elazığ Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı nedeniyle bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşları bilinçlendirdi.

ELYSIUM PARK AVM HİZMETE AÇILDI

Tetiş Yapı'nın Elazığ'a kazandırdığı bölgenin en büyük alışveriş merkezi ELYSIUM Park AVM'nin halka açılış töreni gerçekleştirildi.

Başkan Yıldırım, semt pazarını ziyaret etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Salı Pazarı olarak bilinen semt pazarını ziyaret ederek esnaflarla ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.