Alkış Haberleri

Alkış Haberleri

Alkışlar, Haluk Levent’e!

Şarkıcı Haluk Levent, AHBAP faaliyetleriyle ilgili konuşmak için bulunduğu BM toplantısında İsrail'i protesto etti.

Başkan Şerifoğulları, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

Elazığlı Kadınlar, Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a sahip çıktı

Gönüllü Kadınlar Platformu tarafından Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için “Kadın Dayanışması” programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda büyük bir coşku yaşanırken Prof. Dr. Yasemin Açık, dakikalarca ayakta alkışlandı.

11'inci kata çıkıp atlamak istedi, polis ikna etti

Elazığ'da inşaat halinde bir binanın 11'inci katına çıkarak atlamaya kalkışan şahsı polis ekipleri ikna ederek aşağı indirdi.

Üzerine benzin döküp kendini yakmaya kalkıştı, ekipler ikna etti

Elazığ'da üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalışan şahsı, polis ve itfaiye ekipleri ikna ederek vazgeçirdi.

Elazığspor'da alkışlar başkan Şerifoğulları'na

TFF 3. Lig 1. Grup'un son haftasında sahasında Fatsa Belediyespor'u 1-0 yenerek kümede kalan Elazığspor, şehri sevince boğdu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Çanakkale tarihin sıradan bir notu değildir. Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır. Onun üzerinden 107 yıl geçmiş, her yıl törenlerle de kutlanıyor' dedi.

Elazığ'da hırsızlar fena faka bastı: Çaldıkları kapıyı, polisi görünce bırakıp kaçmaya çalıştılar

Elazığ'da hırsızlar bir binaya girerek, apartmanın elektrik kabloları ve demir kapılarını çalmaya kalkıştı. Bu sırada polis ekipleri tarafından fark edilen hırsızlar, çaldıkları demir kapıyı kaldırıma bırakarak kaçmaya çalıştı. Zanlılar, polisin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kurtar: 'Hentbol takımımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz'

Elazığ'ı Süper Lig'de temsil eden kadın hentbol takımının kulüp başkanı ve oyuncularını hastanede ağırlayan Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Sedat Kurtar, 'Uzun yıllardan beri desteklediğimiz ve başarılarını alkışladığımız kadın hentbol takımına geçmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde sponsor ve bir taraftar olarak desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Korona unutuldu, intihara teşebbüsü vatandaşlar film gibi izledi

Elazığ'da eşi tarafından terk edilen koca, 7'inci kata çıkarak intihara kalkıştı,. Vatandaşlar polisin uyarılarına rağmen sosyal mesafeyi ihlal ederek yaşananları film izler gibi izleyip cep telefonları ile kaydetti.

Elazığ'da intihara teşebbüs eden kadını çocukları gözyaşları içerisinde izledi

Elazığ'da bir kadın, aldıkları evin yapımı durunca ikinci sefer inşaatın 6. katına çıkarak intihara kalkıştı. Kadın polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağıya indirilirken, 3 çocuğu o anları gözyaşları içerisinde izledi.

Şimşek: 'Çalışanlarımız için haddimizi aşan işler yapıyoruz'

Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek, 'Boyumuzdan büyük işlere kalkışıyoruz ki, yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz süre içerisinde haddimiz aşan işleri yaptık, yapıyoruzdedi.

Hatay'da bir kişi babasını öldürüp intihara kalkıştı

Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi, babasını öldürdükten sonra 3. kattan atlayarak ağır yaralandı.

Elazığ'da intihara kalkışan şahsı, polis 3 saatte ikna ederek indirdi

Elazığ'da eş ve çocuklarının terk ettiği şahıs, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis, 3 saatlik çalışmanın ardından şahsı ikna ederek indirdi.

Kocaeli'de yolun ortasına atlayan kadın son anda ezilmekten kurtuldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otobüs durağında otururken bir anda yolun ortasına atlayarak intihara kalkışan kadın, durumu fark eden sürücülerin son anda durması ile ezilmekten kurtuldu. Bebeğini kaybettiği öğrenilen kadının gözyaşları yürekleri dağladı.

İntihara teşebbüs eden genci polis ikna etti

Elazığ'da üst geçide çıkarak intihara kalkışan genç, polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirildi.

Annesinin intihar teşebbüsünü gözyaşları içerisinde izledi

Elazığ'da bir kadın aldıkları evin yapımı durunca inşaatın 6'ncı katına çıkarak intihara kalkıştı. Kadın polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirilirken, ufak kızı ise o anları göz yaşları içerisinde izledi.

Koronavirüsü yenen hastalar alkışlarla taburcu oldu

Elazığ'da koronavirüs tedavisi görüp taburcu olan hasta sayısı 33'e yükseldi.

Belediye Personelinden Sağlık Çalışanlarına Alkış Desteği

Elazığ Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakârlıkla görev yapan sağlık çalışanlarına alkış desteği verdi.

Sevgilisinin ‘ayrılalım’ demesinin ardından intihar eden polis öldü

Edirne'de iddiaya göre sevgilisinin ayrılmak istediği polis memuru, beylik tabancasıyla intihara kalkıştı. Polis memuru Y.K., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.