Alt Geçit Haberleri

Alt Geçit Haberleri

Göle dönen alt geçitte mahsur kalan çocuk, polis tarafından kurtarıldı

Elazığ'da etkili olan sağanak yağış sonrasında birçok alt geçit adeta göle döndü. Araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar kendi imkanlarıyla çıkarken, bir çocuğu ise olay anında oradan geçen trafik polisi kurtardı.

Elazığ'da ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanları itfaiye botla kurtardı

Elazığ'da bir anda bastıran dolu ve sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı. Alt geçitlerde araçlarıyla mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri botla kurtardı.

Saman yüklü kamyon alt geçide takıldı, yola savrulan çuvallar trafiği kilitledi

Elazığ'da saman yüklü kamyon, kapasitesinden fazla yük alması nedeniyle alt geçitten geçemedi. Alt geçide takılan saman dolu çuvallar yola savrulurken, trafik akışında aksamalar yaşandı.

Tren Garı altgeçidi yenileniyor

Elazığ'da Hicret ve Aksaray mahallelerine ulaşım bağlantısı sağlayan, ancak hem yaya hem de araç yoğunluğuna cevap veremeyen Tren Garı altgeçidi yenileniyor.

Elazığ'da zincirleme kaza: 2 yaralı

Elazığ merkez İstasyon Caddesi üzerinde bulunan alt geçitte zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 2 sürücü yaralandı, 4 araç ve 2 aydınlatma direğinde maddi hasar meydana geldi. 

Alt geçitte mahsur kalanlar botla kurtarıldı

Elazığ'da sağanak yağış nedeniyle suyla dolan alt geçitte mahsur kalan baba ile oğlu dalgıç polisler ve AFAD ekibi tarafından botla kurtarılırken, kepçe ve araçlar köprü görevi gördü.

Şimşekler geceyi gündüze çevirdi, yağışla caddeler su doldu

Elazığ’da gece kuvvetli sağanak nedeniyle bir çok noktada su birikintileri oluşurken, alt geçitte mahsur kalan minibüs ekipler tarafından kurtarıldı.