Alt Yapı Haberleri

Alt Yapı Haberleri

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’na, kamuoyunun desteği sürüyor

Gerçekleştirdiği hizmetlerle şehrin alt yapısı ve üst yapısına büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kamuoyunun desteği sürüyor.

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları, dört yıllık hizmetlerini değerlendirdi 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı. 

Altyapı 3. bölge yapım işi ihalesi gerçekleştirildi

Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 3. Bölge Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi.

Başkan seçim öncesi söz vermişti, kent şantiye alanına döndü

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından kent genelinde başlatılan alt yapı ve yeni sosyal alan çalışmaları vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanırken, halk yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Elazığ'ın farklı bir güzelliğe bürüneceğini söyledi.

Elazığ'ın köylerinde alt yapı çalışmaları sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi, köylerdeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ İl Özel İdaresi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Kovancılar ilçesine bağlı Akmezra köyünde yapılan içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı.

Yurtbaşı beldesinde yollar yenilendi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların sıcak asfaltla yenilendiğini belirtti.

Elazığ'da Sosyal Hizmet Binası Projesinde sona gelindi

Şehri geleceğe taşımak için ulaşımdan turizme, sosyal ve kültürel projelerden alt yapı çalışmalarına birçok hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediyesi, yeni haliyle her yaştan vatandaşa hitap edecek Hilalkent sosyal hizmet binasını yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Gürgen, Elazığ'da yıkım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Elazığ'da yıkım çalışmalarının devam ettiği sahada bilgi verdi.

Elazığ'da konteyner kent çalışmaları aralıksız sürüyor

Elazığ'da 88 bin metre kare arazi üzerinde oluşturulan ve ilk etapta bin konteynerin kurulacağı alanda dolgu ve alt yapı çalışmaları hızla devam ederken, montajlanacak konteynerlerin de bir kısmı geldi.

Elazığ'da konteyner kent çalışmaları sürüyor

Elazığ'da 75 bin dönüm arazi üzerinde oluşturulan ve ilk etapta bin konteynerin kurulacağı alanda dolgu ve alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Elazığspor'a alt yapıdan gelen genç oyuncular katkı sağlıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor'da, transfer yasağı nedeniyle altyapıdan takviye edilen genç oyuncuların başarılı performansı dikkat çekti.

Başkan Şerifoğulları;" Alt yapı için projelerimiz hazır"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞerifoğullarI, Elazığ’ı alt yapı sorunu olmayan bir şehir haline getireceklerini söyledi.