Altyapı Haberleri

Altyapı Haberleri

Açıkkapı: Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişiyor

Elazığ’da çevre, konut, kentsel dönüşüm ve altyapı alanlarında yapılan yatırımlar üzerine konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Yapılan yatırımlar ve projelerle şehrimiz geleceğe güvenle bakıyor” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

 Uraloğlu: Elazığ’da GES için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’da kurulumu devam eden Güneş Enerji Santrali’nde sona gelindiğini duyurdu.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren Projesi hangi aşamada?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, “Elazığ-Diyarbakır Hızlı Tren projesi etüt çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. 

PTT’den TSK personeline yüzde 30 indirim 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve ailelerine yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. 

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı.

Işıkver: Pertek Köprüsü’nün yapımı kaçınılmaz hale gelmiştir 

TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2024 Bütçe görüşmelerinde söz alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver konuşmasında Pertek Köprüsü, Kuzey Çevre Yolu ve Hazardağlı Kavşağı ile ilgili konularına değindi.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

Elazığ’da Elektrik Şebekesi yapım işi ihale edilecek 

Elazığ'da altyapı ve elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek. 

TEKNOVA OSB’nin elektrik altyapısı için imzalar atıldı 

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik altyapı ihalesinin sözleşmesi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. 

Alacakaya’da köy yolları asfaltlanıyor 

İl Özel İdaresi, Alacakaya ilçesine bağlı Kayranlı Köyü'nde altyapı ve yol kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Kömürhan Köprüsü'nden 7,25 milyon araç geçti 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya ile Elazığ arasına yapılan Kömürhan Köprüsü'ndem bugüne kadar 7,25 milyon aracı ağırladığını duyurdu. 

Şerifoğulları: Vatandaşlarımıza hibe şeklinde kira desteği sunacağız 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hibe Şeklinde Kira Desteği” sunacaklarını ve konunun altyapısını oluşturduklarını söyledi. 

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu. 

3 bakandan Adıyaman'da ortak açıklama

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adıyaman Üniversitesi’ndeki Koordinasyon toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "İlk günden beri hiçbir güvenlik sorunu yaşanmadı" derken Bakan Kurum ise 'Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini yürütüyoruz' dedi.

Elazığlı Depremzedeler trenlerde ağırlanıyor 

Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ’da bulunan trenlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinesinde depremzedeler ağırlanıyor.

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaklaşık 40 mühendis ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren genç mühendislerin taleplerini dinlerken, Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ve Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle de bir araya geldi. 

Altyapı 3. bölge yapım işi ihalesi gerçekleştirildi

Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 3. Bölge Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz'

Altyapının bir şehrin olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer aldığını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizi güçlü altyapısı ve kalıcı hizmetlerle en güzel şekilde yarınlara hazırlıyoruz' dedi.

Elazığ Belediyesinden kiosk cihazlarına bakım ve onarım

Elazığ Belediyesi tarafından teknolojik altyapıya dayalı olarak hayata geçirilen Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi çerçevesinde, kioks cihazlarının bakım ve onarımı yapıldı.

Elazığ'da altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ'da başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz'

Şehrin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ertelemediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan şehrimiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor' dedi.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'da altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Elazığ'da başlanılan altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığspor, geleceğin yıldızlarını arıyor

Elazığspor, altyapı futbolcu seçmeleri yapacak ve yetenekli isimleri bünyesine kazandıracak.