Amca Haberleri

Amca Haberleri

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Gakko dayıdan duygulandıran hareket

Elazığ'da yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı provasında Türk Bayrağı süslenmiş tören mangasını gören yaşlı amca, araçlara el sallayıp uğurladı.

Tıraş makinesi yere düştü, bir ailenin huzuru yok oldu

Elazığ'da yaklaşık bir yıl önce tıraş makinesinin yere düşmesi nedeni ile başlayan olaylar silsilesi sürüyor. Bir yıl önce amca yeğen arasında çıkan kavgada kırılan tıraş makinesinin ücretinin tahsili nedeniyle süren kavgada kayınbiraderi, eniştesi ile kardeşine pala ile saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Baba, oğul ve amca son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da yengelerinin cenazesine gitmek için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

76 yaşındaki Akif Amca, yavru kargayı bebek gibi besliyor

Elazığ'da yaşayan 76 yaşındaki Akif Aydın, yaralı halde bulduğu yavru kargayı bebek gibi besleyerek sağlığına kavuşması için ona gözü gibi bakıyor.

Kanlı Noel'de üç kuzeni EOKA tarafından şehit edilen Necip İlhan'dan TMT hakkındaki sözlere tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üç amca çocuğu 'Kanlı Noel' olayları olarak bilinen 1963 yılında EOKA terör örgütü tarafından şehit edilen FÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Necip İlhan, Ayşenur İlhan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Gözyaşı döken küçük Hiranur'a 'Vali Amca'dan sürpriz ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, önceki gün bir program çıkışında kendisini görüp sohbet ettikten sonra mutluluk gözyaşı döken Hiranur ve ailesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Depremde annesini ve amcasını kaybetti, kendisi 7,5 saat sonra kurtarıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan bir apartmanda annesini ve amcasını kaybeden, kendisi de 7,5 saat sonra yaralı halde kurtarılan Pınar Kalay, Duvar yarıldı, tavan üzerimize düştü diyerek o anları anlattı.

Yeğenini kürekle öldürdü

Elazığ'da bir köyde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada amcasının kürekle vurduğu 38 yaşındaki Ferhat K. hayatını kaybetti.

Elazığ'da dehşet olay: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Kamışlı köyü eski muhtarı Mehmet Kaptan, köyün yeni muhtarı Ali Çetin ve amcası Ahmet Çatin'e silahla ateş etti. Olayda Ali Çetin ağır yaralanırken, Mehmet Çetin hayatını kaybetti. 

Hakkari’de gölete giren amca çocukları boğuldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 amca çocuğu girdikleri gölette boğuldu.