Anadolu Üniversitesi Haberleri

Anadolu Üniversitesi Haberleri

Anadolu Üniversitesinde sınavsız ikinci üniversite kayıtları sürüyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan ikinci üniversite programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri, 17 Ekim gün sonuna kadar online olarak yapılabilecek.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma: 24 - Anadolu Üniversitesi: 32

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig'in 4. haftasında Elazığ Sosyal Yardımlaşma, evinde karşılaştığı Anadolu Üniversitesi'ne 8 sayı farkla mağlup oldu.

Türkiye’de bir ilk: SODİGEM öncülüğünde Eğitimde Sanal Gerçeklik uygulaması

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) öncülüğünde hazırlanan ve Türkiye'de bir ilk olan 'Eğitimde Sanal Gerçeklik' proje uygulaması hayata geçirildi.

78 yaşında üçüncü üniversitesini bitirdi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin sunduğu büyük olanak sayesinde Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programından 2018 yılında mezun olan 78 yaşındaki emekli Kimya Öğretmeni Orhan Adıgüzel, bir hayalini daha gerçekleştirdi.