Anahtar Haberleri

Anahtar Haberleri

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elâzığ GölKöy, Koparuşağı, Yolçatı, Çallıca ve Badempınarı Köylerinde toplu alandaki afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 04 Aralık 2023 ve 17 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Aşağı Holpenk’teki konutların anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ Merkez Mahallelerden Aşağı Holpenk’te hak sahibi olan afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 20 Kasım 2023- 04 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ’da Cip köyü 2. No’lu toplu alandan hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06 Kasım 2023– 21 Aralık 2023 Ortaçalı Köyü toplu alanda hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 08 Kasım 2023– 25 Aralık 2023 tarihleri arasında teslimleri yapılacak.

Pelte ve Güneyçayır Köy Konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ merkeze bağlı Pelte ve Güneyçayır Köyü’nden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 27 Ekim– 11 Aralık tarihleri arasında teslim edilecek. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Sivrice ilçesi Güney, Dedeyolu, Bekçitepe, Kavallı, Günbalı ve Mollaali Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 31 Ağustos 2023– 16 Ekim 2023 tarihleri arasında, Sivrice ve Maden İlçesi Üçlerce, Başkaynak, Elmasuyu, Akbuğday ve Yoncapınarı Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 01 Eylül 2023– 15 Ekim 2023 tarihleri arasında anahtar teslimleri yapılacak. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Kovancılar İlçesi Fahribey, Şekerci, Topağaç, Avlağı, Gülçatı, Çelebi, Taşöran ve Bağgülü Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06.06.2023– 21.07.2023 tarihleri arasında teslim edilecek. 

Sivrice’deki 26 konutun anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Sivrice İlçesindeki 26 konut için 1 Mart Çarşamba günü kurası çekimi yapıldı. Kurası çekilen 26 konutun anahtar teslimleri 07.03.2023 –21.04.2023 tarihleri arasında yapılacak. 

Gezin Köyü konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Maden İlçesi’nin Gezin Köyü’nde hak sahibi olan afetzedelerin konutları 24 Ocak ve 10 Mart tarihleri arasında teslim edilecek. 

Elazığ'da 208 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde işlemleri tamamlanan 208 konutun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da 275 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kurası çekilen 275 deprem konutunun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da 222 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Palu ilçesinde kurası çekilen 222 deprem konutunun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bahçekapı köyünde yapılan konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu

Elazığ merkeze bağlı Bahçekapı köyünde depremzedeler için yaptırılan konutların anahtar teslim tarihleri belli oldu. 

Yemişlik 4. Etap konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde yaptırılan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediliyor.

AFAD, afet konutları anahtar teslim tarihlerini açıkladı

Elazığ'da Hicret, Çatalçeşme ve Yemişlik bölgelerinde yapılan afet konutlarının anahtar teslim tarihleri açıklandı.

Karşıyaka'da 32 Hak Sahibine Konutları Teslim ediliyor

Elazığ'da TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan konutların anahtarları teslim edilmeye devam ediyor.

Kuraları çekilen 431 konutun anahtarları teslim edilecek

Elazığ'da kuraları çekilen 431 konutun anahtar tesliminin yarından itibaren başlayacağı bildirilirken, 45 gün içinde teslim almayanların hak sahipliğinin iptal edileceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ paylaşımı

Elazığ'da deprem sonrası yapılan konutların anahtar teslimini gerçekleştirip, ziyaretleri sonrası kentten ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da katıldığı deprem konutları anahtar teslim töreni sonrasında yeni konutları gezdi. Erdoğan, bir ailenin de davetini geri çevirmeyerek evine misafir oldu.

Elazığ depreminin 1. yılı: Yaralar sarılıyor, acılar unutulmuyor

Elazığ'da geçtiğimiz yıl bugün meydana gelen 6.8'lik depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla yaraları sarmaya devam ettiği şehirde, enkazdan saatler sonra kurtarılanlar ve yakınlarını kaybedenler o unutamadıkları günü anlattı. Depremin yaralarının sarılması kapsamında şehir şantiyeye dönerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın anahtar teslim töreni düzenlenmesi planlıyor.

Pompeo: Orta Doğu'da barış sürecinde Avrupa anahtar konumunda

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İbrahim Anlaşmasının imzalanmasının ardından Orta Doğu barışının sağlanmasında Avrupalı liderlerin anahtar konumunda olduğunu belirterek, Filistin’in İsrail ile diyalog kurmasını istedi.

Yaş aldıkça vücudumuzda doğal kolajen üretimi azalır

Cilt sağlığı ve genç görünüm için beslenmenin anahtar faktör olduğunu belirten Uzm. Dr. Onur Çapkan, 'Bu sebeple deri sağlığı iyi beslenmenin bir yansıması da kabul edilebilir. Deri yaşlanmasını önlemek, yaşlanmanın izlerini azaltmak, derinin görünümünü daha iyi hale getirmek için popüler olarak son dönemde sıkça destek ürünleri önerilmektedir' dedi.

Elazığ'da, çift katlı konteyner evlerin anahtarları teslim edilmeye başlandı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından ikincisi de tamamlanan ve çift katlı konteynerlerden oluşan geçici barınma merkezi evlerinin anahtarları ailelere teslim edilmeye başlandı. 456 ailenin kalacağı ikinci konteyner kentte anahtarları teslim edilen 40 ailenin bugünden itibaren taşınmaya başlayacağı belirtildi.