Anket Haberleri

Anket Haberleri

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

Optimar'ın son anketi paylaşıldı! Bomba sonuç

Gazeteci Mahmut Övür, araştırma şirketi OPTİMAR'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını okurlarıyla paylaştı. Araştırmada "Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?" diye soruldu. Övür anket sonuçlarına ilişkin de dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Elazığ Belediyesi çocukların isteğini geri çevirmedi

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri sosyal medya hesabından çocukların istekleri doğrultusunda anket yaptı. En çok hamburger istenmesi üzerine meclis üyeleri çocuklara hamburger dağıttı.

Özel öğretim kurumlarının sorunları raporu TOBB’ye takdim edildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet veren Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcileri tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’ye takdim edildi…

Elazığ'ın üç önemli sorunu nedir?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'ı hak ettiği yere taşımak adına yapılacak çalışmalarda vatandaşların da görüşünü almak amacıyla anket çalışması başlattı.

Madenliler'den Yeniden Görüş Alınacak!

Elazığ gündeminin ön sıralarında yer alan Maden ilçesinin taşınıp taşınmayacağı konusunda yeni bir gelişme yaşandı.