Anları Haberleri

Anları Haberleri

ASRİAD Başkanlığı'na Yeniden Erkan Demir seçildi

Asrın İş İnsanları Derneği Elazığ Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısında Erkan Demir yeniden başkanlığa seçildi.

Bahşi, yeni eğitim öğretim yılını değerlendirdi

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, kaliteli bir eğitim sunabilmeleri adına eğitim çalışanlarının gücünün artırılması gerektiğini söyledi.

Açıkkapı: Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişiyor

Elazığ’da çevre, konut, kentsel dönüşüm ve altyapı alanlarında yapılan yatırımlar üzerine konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Yapılan yatırımlar ve projelerle şehrimiz geleceğe güvenle bakıyor” dedi.

Ağustos ayı ihracat oranları belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi Ağustos Ayı İhracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da ağustos ayında 20 milyon 639 bin dolarlık ihracat yapıldı.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Harput’a yaz aylarında yoğun ilgi

Tarihi Harput bölgesi, hafta sonu hem tarih meraklılarını hem de doğaseverleri ağırladı. Vatandaşlar, Harput’taki müzeleri ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti, ardından piknik alanlarında keyifli saatler geçirdi.

Elazığ'da işçiler geçinemiyoruz dedi!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Kara, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklaması çerçevesinde yaptığı açıklamada 'Yoksulluğa, hayat pahalılığına, vergide adaletsizliğe, esnek çalışmaya dur demek için bugün bir araya geldik. Bizler Türk-İş olarak yapmış olduğumuz eylem planlarımızı taleplerimiz karşılık bulana kadar paylaşacağız.' dedi.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Elazığ Havalimanı Temmuz ayı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ Havalimanı 2024 Temmuz ayı yolcu ve yük taşımacılığı trafiği açıklandı.

Alan: Şarap Fabrikasının kapatılması hem çalışanları hem de üreticileri mağdur edecektir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’da uzun süreden beri hizmet veren Şarap Fabrikası’nın kapatılmasının büyük bir yanlış olduğu gibi Elazığ ekonomisi ve üreticileri mağdur edeceğini ifade etti.

Gürtürk: Mesleğin güvenirliğini korumalıyız

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, ilimizdeki Gazete dernek başkanları görsel, yazılı, ajans ve internet medya mensuplarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Hatipoğlu, TOKİ alanlarında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ’da yapımı devam eden TOKİ konutlarının şantiye alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Başkan Alan: BYD’yi Elazığ’a yatırıma davet ediyorum

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Çinli otomobil firması BYD firmasını, üreteceği otomobillerin bazı parçalarını üretmek için 6. bölge teşvik imkânlarından faydalanması için Elazığ’a davet etti.

Memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu

Haziran ayı enflasyonunun açıklanmasının ardından memur ve emeklinin zam oranları belli oldu. Buna göre, SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73 oranında, memur ve memur emeklileri ise yüzde 19,31 oranında maaş farkı alacak.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber semineri verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

TÜMKİAD’DAN Anıtkabır Ziyareti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve il başkanlarının hazır bulunacağı ziyaret 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlik meslek kanunu açıklaması

Eğitim Bir-Sen Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yeniden düzenlenmiş, kapsayıcı bir öğretmenlik meslek kanunu talep ettiklerini söylediler. Öte yandan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; mevcut uygulanan sıkılaşma politikaları ve faiz artırımlarının üretim ve yatırım alanları ile gelir dağılımını olumsuz etkilediğini söyledi.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Elazığ’da esnaflar ayaklandı!

Faiz artırımı kararının ardından esnaf ayaklandı, oda başkanları karardan dönülmesi için çağrıda bulunuyor. Esnaf ve sanatkarlar odası birliği başkanı turan kurnaz da, başkanlarını yanına alarak, ortak bir açıklama yaptı ve “Elazığ’ın Cezası Bu Olmamalıydı” dedi.

Işıkver: Hemşerilerimizin her zaman sesi olmaya devam edeceğiz

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, kredi faiz oranlarının artmasına iş dünyası temsilcilerinin Milletvekillerine yaptığı çağrı üzerine değerlendirmede bulunarak; “Elazığ esnafımıza omuz vermek ve yanlarında olmak adına konuyu TBMM ve Bakanlıklar düzeyinde çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.