Anlaşmazlık Haberleri

Anlaşmazlık Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: '6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez'

ELAZIĞ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez. Birbirine benzemez insanların yaptıkları toplantılar kendi araların da anlaşamayan insanlar ve bu anlaşmazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye talip olmak gülünç oluyor ama biz demokrasiyi her zaman saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse onun arkasında durduk. Hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık durmayız dedi.

Çin’den Azerbaycan ve Ermenistan’a diyalog kurma çağrısı

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaya yönelik, Tüm tarafların soğukkanlı ve itidalli davranarak durumu daha gergin hale getirecek adımlar atmaktan kaçınmalarını, anlaşmazlık ve çatışmaları siyasi diyalog yoluyla çözmelerini temenni ediyoruz dedi.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.