Anlattı Haberleri

Anlattı Haberleri

Tabuta Sığmayanlar’da Elazığlı Şehit Yusuf Ataş anlatıldı

Tabuta Sığmayanlar programında Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın hayatı anlatıldı. Şehit Yusuf Ataş’ın hayatını ve vasiyetini ailesi anlattı.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

Hüseynik Mahallesi’nin tarihi konuşuldu 

Ahde Vefa Derneği, Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan’ın Hüseynik Mahallesi’nin tarihini anlattığı sohbet programı düzenledi. 

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

Başkan Şerifoğulları: Söz verdik, yaptık

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4.5 yıllık çalışmalarını Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde anlattı.

Milletvekili Keleş, Bakan Koca İle görüştü! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya anlattı. Milletvekili Erol görüşme sonrası yaptığı açıklamada Eski Asker Hastanesinin tekrar hizmete gireceğini ve Yıkılan Sigorta Hastanesi'nin yerine toplum sağlığı merkezinin kurulacağını açıkladı. 

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Her evden bir oy istiyorum

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ‘’ HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM’’ kampanyasını Palu ve Kovancılar’da vatandaşlara anlattı.

Başkan Şerifoğulları, dört yıllık hizmetlerini değerlendirdi 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı. 

Bayraktar, nasıl engellendiklerini anlattı!

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında İHA ve SİHA'lara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, " İlk TB-1'i geliştirdiğimizde engellemeye çalıştılar. 4-5 yıl oyalandık" dedi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Kovancılar İlçesi’ni gezdi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İlçe esnafını gezen Ercan, partisinin ve kendisinin projelerini anlattı. 

Ombudsman Malkoç Elazığlılara sistemin tarihini anlattı

Kamu Denetçiliği Kurumunca düzenlenen Ombudsman Elazığlılarla Buluşuyor konulu tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Polis ekipleri vatandaşlara KADES'i anlattı

Elazığ'da polis ekipleri, kent genelinde vatandaşlara Kadın Acil Destek Uygulamasını (KADES) anlattı.

Elazığ'daki bombalı saldırının 6. yılı

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 6 yıl geçti. Saldırıda demir yüklü tırı ile set görevi görerek daha büyük bir faciayı önleyen Abdulbasit Özdemir, saldırının düzenlendiği ve şimdi Millet Bahçesi olan yerde ailesiyle birlikte gezdikten sonra yaşananları anlattı.

Başkan Şerifoğulları, hizmette 3'üncü yılını değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı.

Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü ise spiker gibi anlattı

Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.

Bilgisayar programcısı Keleş, mesleğin inceliklerini anlattı

Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, teknoloji çağının yaşandığı son dönemlerde bilgisayar programcılığının gözde meslekler haline geldiğini söyledi.

Uzman estetisyen Dalmış, kaş bakımında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, doğal ve gür kaşların moda olduğunu belirterek kaş bakımı hakkında önemli bilgiler verdi.

Direğe çarpma anı ile gündeme gelmişti, o anları anlattı: 'Direğe çarptıktan sonra 2 dakika falan dengemi kaybettim'

Elazığ'da geçtiğimiz gün arkasına bakarak yürüyen bir vatandaş önünde bulunan aydınlatma direğine çarpmış ve o anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Olay anını anlatan Gürkan Namlı, direğe çarptıktan sonra 2 dakika kendisine gelemediğini belirtti.

28 Şubat mağduru olan Türkiye'nin ilk başörtülü Belediye Başkanı Fethiye Atlı o süreci anlattı

28 Şubat mağduru 7 yıllık Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Başörtü hiçbir zaman kaos olmadı, şu anda başörtümüzle hizmet ediyoruz. Hem bu dünyada hem de ahirette haklarımı helal etmeyeceğim. Belki timsah gözyaşları döküyor diyecekler ama sıkıntıları biz yaşadık' dedi.

Milletvekili Sermin Balık, TBMM'de Elazığ’a yapılan hizmetleri anlattı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi’nin 7. Maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ’a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi. 

Başkan Gülyüz, dernek çalışmalarını anlattı

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Derneğin şimdiye kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Elazığ'da jandarma kadınlara KADES'i anlattı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından kadına karşı şiddetin önlenmesi amacıyla geliştirilen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) bilgilendirmesi yapıldı.

Üzerine 10. kattan kadın düşen adam yaşadıklarını anlattı: 'Kadın tepeden başımı düşmüş gözümü açtım hastanedeyim'

Elazığ'da 10. kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise yaralanmıştı. Hastanede tedavisi süren Güven, 'Kadın tepeden başımı düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum' dedi.

Ayı saldırısı sonucu hastanelik olan şahıs, dehşet anlarını anlattı: 'O korkuyla 5 kilometre yol yürümüşüm'

Tunceli'de ayı saldırısı sonucu yaralanan ve askeri helikopterle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Mustafa Keser, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Keser, ayının kendisine iki kere saldırdığını vücudunun neredeyse her yerinin parçaladığını belirterek, olayın ardından o korkuyla 5 kilometre yol yürüdüğünü ardından eşini arayarak yardım istediğini kaydetti.

Bir Steteskop'la 62 yıl doktorluk yapan çift: 'Bugün arkadaşlar çok büyük imkanlara sahip, sağlıkta çok iyiyiz'

Hem ömürlerini hem mesleklerini 62 yıl boyunca birlikte yapan Elazığ'ın da ilk doktorlarından olan yaşları bir asrı devirmeye 10 yıl kalan İrfan ile Suzan Mualla Mutlu çifti, o günkü şartlarda bir steteskop ile otoskop olduğunu belirterek, bugün Türkiye'nin sağlıkta çok iyi durumda olduğunu ve tüm sağlıkçıların çok büyük imkanlara kavuştuğunu anlattı.

Abdullah'ın yok böyle bir hayranlık dedirten polislik ve dizi aşkı

Elazığ'da polislik mesleğine büyük bir sevgisi olan hafif zihinsel engelli 29 yaşındaki Abdullah Demir, 15 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin her anını ezberledi. Anne Zeynep Demir oğlunun dizi sevgisini, Geçenlerde bir çocuğu settekilerle görüştürmüşler, bu da görmüş ağladı, birlikte bende ağladım. Ama o kadar söylendi ve üzüldü ki akşama doğru baygınlık geçirdi diyerek anlattı.

Vefanın adı şehit Osman Erbaş Paşa

Elazığ'daki şehit aileleri, gaziler ve il protokolü, helikopter kazasında silah arkadaşlarıyla birlikte şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş'ı anlattı. Şehit korgeneralin kentteki tüm şehit aileleri ve gazilerle bire bir yakından ilgilendiği, gördüğü eksiklikleri anında giderdiği, zaman zaman ailelere hediyeler gönderdiği öğrenildi.

Demir: "Depremin Faturası Esnafa Kesilmemeli"

Gelecek Partisi Elazığ İl Başkanı Adnan Demir, esnafın yaşadığı sorunları anlattı. Demir, “esnaf bir an önce çözüm bekliyor, dayanacak güçleri kalmadı” dedi.