Anneler Haberleri

Anneler Haberleri

Sağlık Sen’den Hemşire, Ebeler ve Anneler Günü programı

Sağlık Sen Elazığ Şubesi Hemşire, Ebeler Ve Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Elazığ Belediyesi’nden çocuklara anlamlı etkinlik 

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi. 

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Elazığ'da kuzuların anneleriyle muhteşem buluşması

Elazığ'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması hem yürekleri ısıttı hem de renkli görüntüler ortaya çıkardı. O anlar dron ile görüntülendi.

Elazığ'da Uzlaştırma Bürosu sayesinde çocukların ihtiyaçları karşılandı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu, kamu davası açılmasına yeterli delil olmasına karşın dava açılmadan yapılan görüşmeler sonucunda taraftarı uzlaştırdı. Uzlaştırma Bürosu yaptığı çalışma ile cezaevinde annelerinin yanında kalan 0-6 yaş arasındaki çocukların kişisel bakım malzemelerinin karşılanmasını sağladı.

Diyarbakır Annelerinden Milletvekili Erol'a geçmiş olsun telefonu

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileler, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

EBEGEM kursiyerlerine seminer verildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezinde (EBEGEM) eğitim gören annelere En İyi Narkotik Polisi Anne, Bilinçli Kadın Bilinçli Gelecek ve Kadın Acil Destek Uygulaması projeleri kapsamında eğitim semineri düzenlendi.

Sanatla buluşan özel çocuklar ve anneleri hayatlarına renk kattı

Elazığ'da özel çocuklar, anneleriyle birlikte 'Kadının Hayata Güçlü Dokunuşu' projesi kapsamında ebru sanatını öğrenerek hayatlarına renk kattı.

Yavru köpekler annelerine kavuştu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde annelerinden ayrılarak başka köye bırakılan yavrular, ekiplerin devreye girmesi ile annelerine kavuştu. Anne ve yavrularına sahip çıkan muhtar, 2'sini sahiplendirerek yuva buldu.

Yüzlerce kuzunun anneleriyle duygusal buluşması

Elazığ'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Yüzlerce kuzunun anneleriyle dakikalar içerisinde buluşması, renkli görüntüler oluşturdu.

Elazığ'da 'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi

Elazığ'da 'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında annelere yönelik seminer verildi.

Kış günü doğan kuzulara soba kenarında bakılıyor, bebek gibi özen gösteriliyor

Elazığ'da kış mevsiminde dünyaya gelen kuzular, ilk gün evde soba kenarında sıcak ortamda tutulduktan sonra sağlık durumuna göre annelerinin yanına bırakılıyor. Soba kenarında ısınan kuzuları ise çocuklar bir an olsun yalnız bırakmayarak onlarla vakit geçiriyor.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadelede en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele de en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Ölüme terk edilen 10 yavru köpek, 3 gün sonra annelerine kavuştu

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bir kasa içerisinde ölüme terk edildiği yerde bulunup, koruma altına alınan ve şırınga ile beslenmeye başlanan gözleri açılmamış 10 yavru köpek, annelerine kavuştu. Mağarada bulunan ve saldırgan olan köpek, yavrularına kavuşunca sakinleşmesi dikkat çekti.

Elazığ'da kuzuların anneleriyle muhteşem buluşması

Deprem felaketinin yaşandığı Elazığ'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması hem yürekleri ısıttı, hem de renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Depremzede çocuklar, annelerine hediye hazırladı

Elazığ'da Çocuk Psikoksosyal Destekçadırında depremzede çocuklar, anneleri için kendi el emekleri ile hediye hazırladı.

Diyarbakır anneleri depremzedeleri ziyaret etti

HDP il başkanlığı önünde çocukları için oturma eyleminde olan aileler Elazığ'da depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ve yaralılara ziyarette bulundu.

Diyarbakır annelerinden Elazığ'da depremzedelere ziyaret

HDP önünde çocukları için oturma eyleminde olan aileler Elazığ'da depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ve yaralılara ziyaret de bulundu.

Elazığ'da 4 yılda annelere 15 milyon lira doğum yardımı yapıldı

Elazığ'da son 4 yılda 37 bin 279 anneye 15 milyon 713 binlira doğum yardımı yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da 'Anneler Buluşuyor' etkinliği

Elazığ'da öğretmen ve velilere yönelik Anneler Buluşuyor etkinliği düzenlendi.

Gebe okuluyla doğuma hazırlanıyorlar, anne oteli ile bebeklerinden uzak kalmıyorlar

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde bulunan gebe okulu ile anneler doğuma hazırlanırken, anne oteliyle de yeni doğan yoğun bakımda yatan bebekler annelerinden uzak kalmıyor.

Elazığ'dan, Diyarbakır'da nöbet tutan annelere destek

Elazığ'da çoğunluğu kadın bir araya gelen kalabalık, Diyarbakır'da nöbet tutuna annelere destek verdi.

Milletvekili Ağar, 'Diyarbakır'daki anneleri biz de Elazığ'dan destekliyoruz'

Diyarbakır'daki annelerin ortaya koyduğu tepkiyi Elazığ'dan desteklediklerini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Biz bütün sanatçıların, Türkiye'deki STK'ların da bu isyana kulak vermelerini ve oradaki annelerin yanlarında olmalarını istiyoruz' dedi.

Milletvekili Erol' Diyarbakır'da eylem yapan annelerin sesini tüm Türkiye duymalıdır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır'da eylem yapan annelerin sesini tüm Türkiye'nin duymasını isteyerek destek verdi.

Elazığ'dan, Diyarbakır'daki annelere destek

Elazığ'da STK'lar, Diyarbakır'da HDP'nin önünde eylem başlatan ailelere destek verdi.

Jandarma'dan şehit annelerine ziyaret

Elazığ'da jandarma personeli, şehit anne ve eşlerine yönelik çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Annelerinden uzak olan öğrenciler şehit annelerini unutmadı

Elazığ'da ailelerinden uzakta üniversite eğitimlerini sürdüren öğrenciler, Anneler Günü'nde şehit anneleri ve ailelerini ziyaret etti.