Annesi Haberleri

Annesi Haberleri

Vali Kaldırım'ın acı günü

Elazığ eski Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım hayatını kaybetti.

Selmanoğlu ve Şatıroğlu ailelerinin acı günü

Önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun kayınvalidesi, Elazığ Belediyesi önceki dönem özel kalem müdürlerinden Akın Şatıroğlu’nun Annesi Şüküfe Şatıroğlu vefat etti.

Kan donduran cinayette gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Geçtiğimiz günlerde kaybolan ve 8 gün sonra toprağa gömülü halde bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Gür ailesinin acı günü

Elazığ’da sağlık sektörü üzerine hizmet veren özel bir hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erduran Gür’ün annesi Miyase Gür hayatını kaybetti.

Keleştemur ailesinin acı günü

Gazeteci Yazar Bedrettin Keleştemur’un Annesi Fahriye Keleştemur hayatını kaybetti.

Altaş, son yolculuğuna uğurlandı

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Gülşah Altaş'ın vefat eden annesi Firdevs Altaş son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Gülşah Altaş'ın acı günü

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş'ın annesi Firdevs Altaş vefat etti.

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

Şehit annesi oğlu için türkü yazdı, dinleyenler duygulandı

Mardin'in Derik ilçesinde 7 yıl önce şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesi Aynur Aydemir, oğlu için türkü yazdı. Bestelenen türkü dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Eşinin üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen koca konuştu

Elazığ'da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Yıldız, eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldüğünü iddia etmişti. İddiaların hedefindeki koca Muhammed Yıldız, 'İddiaların hiçbir şekilde katılmıyorum. Bu ailesinin bir oyunudur' dedi.

Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat: 'Ölmek istemiyorum'

Elazığ'da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Y., eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldü. Defalarca şiddete maruz kaldığını söyleyen kadın, Eşimin ceza almasını istiyorum, bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice, diri diri yakmaya çalıştı. Ben gerekenin yapılmasını istiyorum dedi.

Başkan Yıldırım'dan şehit Eren Bülbül'ün kabrine ziyaret

Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek, annesi Ayşe Bülbül'e başsağlığı diledi.

Hobisini mesleğe dönüştüren 2 çocuk annesi, aile ekonomisine katkı sağlıyor

Elazığ'da Resim İş Öğretmenliği bölümünde okuyan 2 çocuk annesi Emine Ser Tanrıverdi'nin hobisi ticarete dönüştü. Polimer kil malzemeden bardakları süsleyerek sanatını zanaata dönüştüren Tanrıverdi, aile ekonomisine katkı sağlamaya başladı.

Elazığ'da çömlekler minik ellerde şekilleniyor

Elazığ'da yaşayan Murat Yıldız, annesinin kurduğu çanak çömlek atölyesinde 11 yaşından beri çalışarak usta oldu. Çocukluğunda çamurla uğraşmanın yaşattığı mutluluğu Elazığ'da bulunan minik öğrencilere de yaşatmak isteyen Yıldız, her hafta farklı okullardan bir anasınıfını ağırlayarak, vazo, kalemlik ve küçük minyatür gibi birçok ürün yapma fırsatı sunuyor.

Karşısına rakip çıkmayan kadın muhtar, 18 yıldır görevinin başında

Elazığ'da köylülerin istediği üzerine 2004 seçimlerinde muhtarlığa aday olan 2 çocuk annesi Şükran Doydu Çimen, şimdiye kadar karşısına rakip çıkmadığı için 18 yıldır köyünün muhtarı olarak çalışmalarına devam ediyor.

'Yapamazsın' dediler, o şimdi eserleri ile erkeklere taş çıkarıyor

Elazığ'da hobi olarak başladığı ahşap yakma ve oyma sanatında erkeklere taş çıkartan 2 çocuk annesi Mine Karakaş, 5 metrekarelik atölyesinde aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Ev hanımıydı hayalini gerçekleştirip kendi işinin patronu oldu

Elazığ'ın Ağın ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Hatice Yeşim Gülbahar, hayali olan lokantasını açarak kendi işinin patronu oldu.

Elazığ'da kaybolan kadının cesedi, poşete sarılı olarak bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 6 ay önce kaybolan 3 çocuk annesi Remziye Apaydın'ın cansız bedeni toprağın 1 buçuk metre altında, poşete sarılı halde bulundu.

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

Köye yerleşen 3 çocuk annesi kadın devletten aldığı destekle çiftlik kurdu

Elazığ'da şehir hayatından sıkılan 3 çocuk annesi Ayfer Yıldırım, eşini de ikna ederek köye yerleşti. Yıldırım, devletten aldığı yüzde 65 hibe ile çiftlik kurarak hayvan yetiştiriciliği yapmaya başladı.

Şehit oğlunun fotoğrafını yapmak için rölyef sanatına başladı

Suriye'nin İdlib kentinde 2 yıl önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan teğmen Canbert Tatar'ın annesi Suna Tatar, Halk Eğitim Merkezi kursuna gelerek oğlunun fotoğraflarını rölyef baskı yapmaya başladı.

Üniversite öğrencisi doğada çözünerek bitkiye dönüşen plastik üretti

Annesinin sürekli ıspanak yemesinden ilham alan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Emir Belli, ıspanak atıklarından plastik kaşık ve kapak üretti. Doğaya atıldığında 2 hafta içerisinde çözünen bu plastikler, aynı zamanda içerisine yerleştirilen tohumlar sayesinde tekrar yeşererek bitkiye dönüşüyor.

Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın hediyesine gözü gibi bakıyor

Elazığ'da şehit annesi Şehriban Kılıç, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın şehit olmadan önce kendisine hediye ettiği bastona gözü gibi bakıp bir an olsun yanından ayırmıyor.

Annesi ölen 'Rıfkı'yı' ev ortamında biberonla besliyorlar

Elazığ'da erken doğum sonrası annesini kaybeden kuzu Gündoğan ailesinin maskotu oldu. Kuzuya 'Rıfkı' ismini veren aile, hayvana bebek gibi bakıp biberonla besliyor.

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol’dan Şehidimiz Göl’ün Annesine Telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl ile telefonda görüştü.

Eşi hastalanınca evinin hem annesi hem babası oldu

Elazığ’da yaşayan 3 çocuk annesi Aylin Akdoğan, eşi hastalanınca simit satarak hem evini geçindiriyor hem de hasta kocası ve çocuklarına bakıyor.

Şehit annesinden duygulandıran paylaşım

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce yürütülen hendek operasyonlarında şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesinin, oğlunun şehadet yıl dönümünde okuduğu şiir dinleyenleri duygulandırdı.

Elazığ'da 3 çocuk annesini öldüren zanlıya müebbet hapis

Elazığ'da mevsimlik işçilere çavuşluk yapan 3 çocuk annesi Kebire Atamaz'ı evinin önünde öldüren zanlıya iyi hal indirimi uygulanmadı, müebbet hapis cezası verildi.