Annesini Haberleri

Annesini Haberleri

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

Elazığ'da çömlekler minik ellerde şekilleniyor

Elazığ'da yaşayan Murat Yıldız, annesinin kurduğu çanak çömlek atölyesinde 11 yaşından beri çalışarak usta oldu. Çocukluğunda çamurla uğraşmanın yaşattığı mutluluğu Elazığ'da bulunan minik öğrencilere de yaşatmak isteyen Yıldız, her hafta farklı okullardan bir anasınıfını ağırlayarak, vazo, kalemlik ve küçük minyatür gibi birçok ürün yapma fırsatı sunuyor.

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

Üniversite öğrencisi doğada çözünerek bitkiye dönüşen plastik üretti

Annesinin sürekli ıspanak yemesinden ilham alan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Emir Belli, ıspanak atıklarından plastik kaşık ve kapak üretti. Doğaya atıldığında 2 hafta içerisinde çözünen bu plastikler, aynı zamanda içerisine yerleştirilen tohumlar sayesinde tekrar yeşererek bitkiye dönüşüyor.

Annesi ölen 'Rıfkı'yı' ev ortamında biberonla besliyorlar

Elazığ'da erken doğum sonrası annesini kaybeden kuzu Gündoğan ailesinin maskotu oldu. Kuzuya 'Rıfkı' ismini veren aile, hayvana bebek gibi bakıp biberonla besliyor.

Şehit annesinden duygulandıran paylaşım

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce yürütülen hendek operasyonlarında şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesinin, oğlunun şehadet yıl dönümünde okuduğu şiir dinleyenleri duygulandırdı.

Elazığ'da 3 çocuk annesini öldüren zanlıya müebbet hapis

Elazığ'da mevsimlik işçilere çavuşluk yapan 3 çocuk annesi Kebire Atamaz'ı evinin önünde öldüren zanlıya iyi hal indirimi uygulanmadı, müebbet hapis cezası verildi.

2 buçuk aylık bebeğin kahreden ölümü

Muş'un Bulanık ilçesinde annesinin yatağa bırakmasının ardından nefes alamayan 2 buçuk aylık bebek, tedavi gördüğü Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Elazığ depreminde annesini kaybetti, kızının çığlığı ile ailece kurtuldular

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 14 kişinin yaşamını yitirdiği Dilek Sitesinde son olarak cansız bedenine ulaşılan 84 yaşındaki Türkan Kaplan'ın oğlu Faruk Kaplan, o gün yaşananları 'Bir film şeridi gibi geldi geçti. Nasıl kurtulduk bizde şaşırdık diye anlatırken, kızının çığlığı sayesinde korkup dışarı çıktıklarını aktardı.

Annesi depremde hayatını kaybetti, kendi 16 saat sonra kurtarıldı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 16 saat sonra çıkartılan ve annesini orada kaybeden 49 yaşındaki Nazmiye Düşmez, o gün yaşananları anlattı. Annesinden geriye sadece bir gün önce çekilmiş videosundan başka bir şeyi kalmadığını anlatan Düşmez, devletin kendilerine o gün ve sonrasında sürekli sahip çıkmaya devam ettiğini kaydetti.

Elazığ'daki feci kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Elazığ'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu. 2 yaralıdan 12 yaşındaki kız çocuğunun kazada annesi, dedesi ve anneannesini kaybettiği öğrenildi.

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği kızın annesini öldürdü

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği ancak buna onay vermeyen kızın annesini öldürerek kayıplara karıştı.

Kopan parmakları 6 saatlik operasyonla dikildi

Elazığ'da 4 çocuk annesinin patozda kopan 3 parmağı, zamanında hastaneye ulaştırılması sayesinde 6 saatlik operasyonla yerine dikildi.

Annesini ve kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı gözaltına alındı

Adana'da annesini ve kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin'den sorumlu Tolga Polat gözaltına alındı.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat kardeşini ve annesini öldürdü!

Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat, annesi İkbal Polat ve avukat kardeşi Altuğ Polat’ı öldürdü.

Annesinin intihar teşebbüsünü gözyaşları içerisinde izledi

Elazığ'da bir kadın aldıkları evin yapımı durunca inşaatın 6'ncı katına çıkarak intihara kalkıştı. Kadın polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirilirken, ufak kızı ise o anları göz yaşları içerisinde izledi.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Kadın Cinayetleri Asla Kabul Edilemez

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da bir kadının boşanmak istediği eşi tarafından öldürülmesi, kadının annesinin de yaralanması olayı üzerine bir açıklama yaptı.

Jandarma şehit ailesinin talebini yerine getirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehit annesinin talebini yerine getirdi.

Depremden geriye kalan acı hikaye

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden babanın, deprem sırasında pencereye doğru fırlattığı 13 yaşındaki oğlu yaralı kurtuldu, annesinin de sağ kurtarılmasında önemli rol oynadı.

Depremde annesini ve amcasını kaybetti, kendisi 7,5 saat sonra kurtarıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan bir apartmanda annesini ve amcasını kaybeden, kendisi de 7,5 saat sonra yaralı halde kurtarılan Pınar Kalay, Duvar yarıldı, tavan üzerimize düştü diyerek o anları anlattı.

Depremin beklemeye gelmeyeceğinin en büyük kanıtı oldular

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde saniyelerin bile ne kadar önemli olduğunun en büyük kanıtı Kaplan ailesi oldu. Sürsürü Mahallesindeki Dilek apartmanında oturan Kaplan ailesi, enkazın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Faruk Kaplan, lavaboda olan annesini beklemeyip kızı ve eşini dışarı çıkartıp hayatlarını kurtardı. Lavaboya giden 80 yaşındaki Türkan Kaplan ise enkazın altında kalarak hayatını kaybetti. Ekiplerin yaklaşık 65 saatlik çalışmasıyla dün cansız bedenine ulaşılan Türkan Kaplan, enkazın altından çıkartılan son kişi oldu.

Çilingir yardımıyla girdiği evde annesinin cansız bedeniyle karşılaştı

Elazığ'da 56 yaşındaki kadın, yalnız yaşadığı evinde oğlu tarafından ölü bulundu.

Elazığ'da bir kişi babasını ve komşularını bıçakladı

Elazığ'da eve sarhoş gelen kişi önce tartıştığı babasını bıçakladı, ardından kaçan annesinin komşularına saklandığını düşünerek ikametin kapısını kırıp içeri girdi. Saldırgan burada iki komşunu yaraladı.

Annesini darp edip hastanelik etti, o şahıs tutuklandı

Elazığ'da annesini darp eden bir şahıs polis tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Darp edilen kadın ise o anları anlattı.

Annesinin mezar taşını parçaladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde iddialara göre bir kişi, ölen annesinin mezarını balyozla kırarak paramparça etti.

Malatya’da 21 yaşındaki genç tartıştığı annesini pompalı tüfekle vurdu

Malatya'da 21 yaşındaki genç tartışığı öz annesini pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

3 çocuk annesi cinayetine 2 tutuklama

Elazığ'da 3 çocuk annesinin vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'daki kadın cinayetiyle ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da 3 çocuk annesinin vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Üvey annesini öldüren cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ'da 6 yıl önce hamile üvey annesini öldüren ve 2 kere yakalanmasına rağmen cezaevinden firar eden zanlı, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Annesinin çöpe attığı bebek kimsesizler mezarlığına defnedildi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde annesinin evinin banyosunda doğurup çatı katındaki halının altına koyarak ölümüne sebebiyet verip, daha sonra çöpe attığı bebek, 22 gün sonra sahip çıkan olmayınca imamla birlikte 5 kişinin kıldığı cenaze namazı ile toprağa verildi. Bebeğin ismi ise mezarı başına asılan 28157 numarası oldu.