Antalya Haber Haberleri

Antalya Haber Haberleri

Anne, kızı fenalaşınca intihardan vazgeçti

Antalya'da iddiaya göre kızıyla sorun yaşayan kadın, falezler üzerinde intihar girişiminde bulundu. 'Koca her zaman bulunur, anne bulunmaz' sözleri üzerine bayılan kızını yerde gören anne eyleminden vazgeçti. Anne, hastaneye kaldırılan kızının elini bir an olsun bırakmadı.

Metrelerce havaya savrulan oğlu ölümden döndü

Antalya'da geçtiğimiz yıl motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında metrelerce havaya fırlayan oğlu ağır yaralanan baba, geçmiş olsun beklediği otomobil sürücüsünün görülen davada şikayetçi olmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Baba, 'Bir 'geçmiş olsun' bile demedi. Kazayla insanlar ölüyor her şey oluyor. Ben onu affedebilirdim ama bu saatten sonra hiç affetmeyeceğim' dedi.

Eski eşini 21 yerinden bıçakladı

Antalya'da, eski eşini 21 yerinden bıçaklayan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada Ayşe Seyidoğlu, olay günü bıçak darbesi almayan bir noktasının kalmadığını ifade ederken sanık ise tüm yaşananlara rağmen eşini hala çok sevdiğini söyledi.

Nişanlısına “Hakkını helal et” diye yazıp giden kayıp genç bulundu

Antalya'nın Kaş ilçesinde sözlüsü Elif Çetinkaya'nın cep telefonuna, 'hakkını helal et' mesajını gönderdikten sonra ortadan kaybolan Kadir Hayri İrbeç'in Fethiye'de olduğu ve Kaş'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. İHA muhabirinin gencin babasıyla görüşmeye gittiği sırada yaşanan gelişme, aileyi sevince boğdu.

Antalya’da yolcu otobüsü ile ticari araç çarpıştı: 4 yaralı

Antalya'da yolcu otobüsü, trafik lambalarında ticari bir araca çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.