Apartman Haberleri

Apartman Haberleri

Elazığ'da doğalgaz vanaları mühürlendi

Elazığ'da doğalgaz kullanılmaması için bazı apartmanlarda doğalgaz vanaları kapatılarak mühürlendi.

Müteahhitle dağıtım şirketi arasındaki sorun apartmanı 8 aydır elektriksiz bıraktı

Elazığ'da bir apartmana müteahhit ve dağıtım şirketi arasındaki sorun nedeniyle yaklaşık 8 aydır elektrik verilemiyor. Karanlıkta kalan bina sakinleri, kış öncesi mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Depremde yıkılan binanın yanındaki apartmanda asılı kalan dolap kuşlara yuva oldu

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan bir bina yıkıldı. Bina yıkımı esnasında 5. katta bulunan bir dairenin dolabı yan binadaki apartmanın duvarında asılı kaldı. O mutfak dolabı şimdilerde kuşlara yuva oldu.

Elazığ'da apartmana giren yılan paniğe neden oldu

Elazığ'da apartmana giren yılan, kat sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Elazığ'da hırsızlar fena faka bastı: Çaldıkları kapıyı, polisi görünce bırakıp kaçmaya çalıştılar

Elazığ'da hırsızlar bir binaya girerek, apartmanın elektrik kabloları ve demir kapılarını çalmaya kalkıştı. Bu sırada polis ekipleri tarafından fark edilen hırsızlar, çaldıkları demir kapıyı kaldırıma bırakarak kaçmaya çalıştı. Zanlılar, polisin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kültür Mahallesinde korkutan yangın

Elazığ Merkez Kültür mahallesinde bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı.

Elazığ Karakoçan'da 5 katlı apartman karantinaya alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan 5 katlı bir apartmanda bir kişinin Covid-19 testi pozitif çıkınca, diğer apartman sakinleriyle temas kurduğu değerlendirildiği için apartman karantinaya alındı.

Elazığ depreminde enkazdan 17 saat sonra kurtarılan Hatun nine o anları anlattı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazından 17 saat sonra çıkarılırken başörtüsü istemesiyle dikkat çeken 8 çocuk annesi 70 yaşındaki Hatun Yamış, yaşadıklarını anlattı. Hatun nine, Enkaz altında ağladık, kızım bana bende kızıma hakkımı helal ettim' dedi.

Elazığ depreminin simge isimlerinden Azize Çelik'i, ilk müdahaleyi yapan ekip ziyaret etti

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazından 17 saat sonra çıkartılan, enkaz altındayken UMKE görevlisi ile görüşerek birçok kişinin de kurtarılmasına vesile olan Azize Çelik'i depremin birinci yılında UMKE görevlileri ziyaret etti.

Elazığ depreminin 1'inci yılına doğru acılar hale taze

Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişinin yaşamını yitirdiği Dilek Apartmanı'nda eşini ve oğlunu kaybeden Hüseyin Civelek, depremin ardından bir yıl geçmesine rağmen acılarının her geçen gün daha da arttığını belirtti.

Elazığ'da enkazdan 28 saat sonra kurtulan anne Ayşe ve Yüsra Bebek, depremin izleriyle yaşıyor

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 28 saat sonra minik kızı Yüsra ile çıkartılan, depremden eşi ve oğlunu kaybeden anne Yüsra Yıldız, 'Enkazın altında iki gün kaldık. Orada ölümü yaşadık, o anlar sürekli aklımda' dedi.

Annesi depremde hayatını kaybetti, kendi 16 saat sonra kurtarıldı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 16 saat sonra çıkartılan ve annesini orada kaybeden 49 yaşındaki Nazmiye Düşmez, o gün yaşananları anlattı. Annesinden geriye sadece bir gün önce çekilmiş videosundan başka bir şeyi kalmadığını anlatan Düşmez, devletin kendilerine o gün ve sonrasında sürekli sahip çıkmaya devam ettiğini kaydetti.

Elazığ'da depremde hasar alan orta hasarlı bir bina tahliye edildi

Elazığ'da daha önce depremde hasar gören 5 katlı bir binanın yeni depremde kolonlarında hasar olduğunun bildirilmesi üzerine ekipler çevre güvenliği alarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Küçükçekmece’de kadın cinayeti

Küçükçekmece'de bir apartman dairesinde yaşanan aile içinde tartışma ölümle bitti. Karısını defalarca bıçaklayarak öldüren şüpheli olay yerinde gözaltına alındı.

Bursa’da 3 ay önce boşaltılan 9 katlı apartman çöktü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kolonları patladığı için 3 ay önce boşaltılan ve yıkım kararı verilen Sardunya Apartmanı akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Civarda insan bulunma ihtimaline karşı bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi

Antalya’da terk edilmiş üç aylık bebek bulundu

Antalya'da bir apartmanın bahçesine bebek arabası içinde eşyalarıyla birlikte terk edilen 3 aylık bir erkek bebek bulundu.

4 yaşındaki çocuk inşaatta yarı baygın şekilde bulundu

Bursa'da inşaatı devam eden apartmana giren çocuklar, kafasında darp izleri bulunan bir çocuk görünce polise haber verdi. 4 yaşındaki çocuk hastanede yoğun bakıma kaldırılırken, onunla birlikte inşaat giren 10 yaşındaki çocuk polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Aydın’da iş yerinde çıkan yangında alevler tüm apartmanı sardı

Aydın'da bir apartmanın zemin katında çıkan yangın tüm binayı sardı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, iş yeri sahibi ile bir vatandaş ve 4 itfaiye eri dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'da ilk deprem konutları tamamlandı, 7 ayda yeni bir Dilek Sitesi dikildi

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında birçok mahalle şantiyeye alanına dönerken, 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Apartmanı'nın olduğu bölgede yapımına başlanılan 9 bloklu 179 konut tamamlandı.

5 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir apartmana ateş ederek 5 kişiyi yaralayan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç kızın cinayet şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.

Bodrum katta çıkan yangın korkuttu

Elazığ'da bir apartmanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, dairelere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ağır hasarlı binada hırsızlık yapan 5 kişi yakalandı

Elazığ'da deprem nedeniyle ağır hasarlı olan apartmanda hırsızlık yaptığı belirlenen 5 kişi yakalandı. 

11 Apartmanda Karantina Kaldırıldı

Elazığ'da Koronavirüs nedeniyle karantina altında olan 11 apartmanda başka pozitif vaka görülmemesi üzerine karantina tedbirleri kaldırıldı. 

Cumhuriyet Mahallesinde bir apartman karantinaya alındı

Elazığ merkez Cumhuriyet Mahallesi koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.

Sanayi Mahallesinde bir apartman karantinaya alındı

Elazığ merkez Sanayi Mahallesinde koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.

2 Apartmanda karantina kaldırıldı

Elazığ'da 2 apartmanda karantina kararı kaldırıldı.

Palu'da bir apartman karantinaya alındı

Elazığ'ın Palu ilçesinde koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.

Elazığ'da 2 bina daha karantinaya alındı

Elazığ'ın Rüstempaşa ve Çaydaçıra Mahallelerinde 2 apartman karantinaya alındı. 

Doğukent'te bir apartman karantinaya alındı

Elazığ merkez Doğukent mahallesinde koronavirüs vakası görülen bir apartman karantinaya alındı.