Araba Haberleri

Araba Haberleri

Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Yılmaz: 'Matrah düzenlemesiyle birlikte bayilere araba almaya giden vatandaşlar araç alamadı'

Matrah düzenlemesiyle birlikte sıfır otomobillerde yaşanan indirimlerin ardından sıfır araç almak isteyen vatandaşlar bayilerde araba bulamazken, Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ercan Yılmaz, Matrah düzenlemesinden halk yararlanamadı. Bayilere araba için gittiler, araba bulamadılar dedi.

Motor tutkunu damadın gelin arabası da motosiklet oldu, görenler şaşırdı

Elazığ'da motosiklet derneğinden tanışarak dünya evine giren çiftin gelin arabası çok sevdikleri motosiklet oldu. Konvoyunda motosikletlerden oluştuğu düğünde, halay ve çiftetelli yerini motosiklet gösterisine bıraktı.

Arabasına binince ceza yediğini zannetti, gerçeği görünce 'İnsanlık ölmemiş' dedi

Elazığ'da önceki gün eve gitmek isterken park halindeki bir araca çarpan Mehmet Bektaş isimli vatandaş, sağa çekerek çarptığı aracı kontrol etti ve sağ arka kapının içeri gömüldüğünü fark etti. Bir süre orada bekleyen Bektaş kimseyi göremeyince çarptığı aracın ön camına İstemeyerek araca çarptım masrafını karşılayabilirim notunu bıraktı. Evine gitmek için arabasına binen Ömer Demir ise camdaki notu görünce İnsanlık ölmemiş dedi.

Elazığ'da hırsız, çaldığı televizyonu el arabasıyla götürdü

Elazığ'da bir hırsız, çaldığı televizyonu el arabasıyla götürdü. Hırsızın rahat tavırları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Dar sokaklardaki çöpler 'Kadrolu eşeklere' emanet

Elazığ'ın Maden ilçesinde çöp arabasının girmediği sokaklardaki çöpler, ilçe kurulduğundan itibaren Maden İlçe Belediyesi bünyesine kadrolu olarak alınan eşeklerle tarafından toplanıyor.

Köpek havlamasından korktu, kaçarken araba çarptı

Elazığ'da bir çocuk, sokak köpeğinin havlamasından korkup koşarak caddenin karşısına geçmeye çalışınca araba çarptı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bu çiçeği koparan, araba fiyatı kadar ceza ödüyor

Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde yüksek rakımlı bölgelerde yetişen ve halk arasında Ağlayan Gelin ile Hüzün Çiçeği olarak bilinen ters laleler, Elazığ'ın Arıcak ilçesinde ilk baharla birlikte görsel şölen sunuyor.

'Güneş görünce eriyen' arabasına 200 bin lira fiyat biçti

Elazığlı bir vatandaş, yoğun kar yağışının ardından 5 saatlik bir çalışma sonucu yaptığı kardan yaptığı arabasına 200 bin lira değer biçti.

Elazığ'da iki hırsız 60 bin lira değerinde inşaat malzemesi çaldı

Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinin önüne el arabası ile gelen hırsızlar, yaklaşık 60 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bisiklet süren çocuğa araba çarptı, hemşire çıkan sürücü müdahale etti

Elazığ'da bisiklet süren çocuğa otomobil çarptı. Kaza anının güvenlik kameralarına yansıdığı olayda, hemşire olan sürücü araçtan inerek hemen çocuğa müdahale etti.

Vefalı gençler, pazara gitti yaşlılara yardım etti

Elazığ'da gönüllü gençler farkındalık oluşturmak amacıyla gittikleri pazar yerinde yaşlılar için hem alışveriş yaptı, hem de poşetlerini ve pazar arabalarını taşıdı.

Kanadına saçma isabet eden 'Karabatak' kuşu tedavi altına alındı

Elazığ'da kanadına saçma isabet eden Karabatak kuşu, tedavi altına alındı.

Bu otomobil 50 yaşında, fiyatı ev değerinde

Elazığ'da klasik araba tutkunu Halis Yüksel,1970 model olan gözü gibi baktığı 'Chevrolet' marka otomobiline 350 bin TL verilmesine rağmen satmadı.

Elazığ'dan Azerbaycan için bin araçlık zafer konvoyu

Elazığ'da Azerbaycan'ın Karabağ kentinin 28 yıl sonra Ermenistan işgali altından kurtarılmasının ardından yaklaşık bin araçla zafer konvoyu düzenlendi.

Antalya’da terk edilmiş üç aylık bebek bulundu

Antalya'da bir apartmanın bahçesine bebek arabası içinde eşyalarıyla birlikte terk edilen 3 aylık bir erkek bebek bulundu.

İkinci el araçlarda fiyatlar yükselmeye devam ediyor

Afyonkarahisar’da kurulan araba pazarında fiyatların yüksek olmasından hem alıcılar hem de satıcılar dert yandı. Satıcılar, 25 yaşındaki araçların 60 bin lira değer biçildiği pazarda, satışlarının durgun olduğunu ifade etti.

Bin TL'ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı

Elazığ'da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL'ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.

Torul’da kepçe gelin arabası oldu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünya evine giren iş makinesi operatörü damat, gelini evden kepçeyle alarak şehir turu attı.

2 yaşına kadar olan çocuklar asla ve asla maske takmamalı

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, iki yaşından küçük çocuklarda ağız ve burundan nefes alma sisteminin tam gelişmediğini belirtti. Prof. Dr. Kara, '2 yaşına kadar olan çocuklar asla ve asla maske takmamalı. Onlara yüz koruyucu ya da bebek arabalarında, pusetlerde olduğu gibi bir örtüyle korunacak şekilde hareket etmelerinin daha doğru olduğunu söylüyoruz' dedi.

Kuaföre giden gelin trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı'nın Tutak ilçesinde, gelin arabasının kaza yapması sonucu gelin hayatını kaybederken, damat ve gelinin kuzeni ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hurda Araç Parçalarını Sanata Dönüştürüyor

Elazığ'da oto servis, bakım ve onarım işi yapan İş adamı Mehmet Güleç, eski ve arızalı arabaların yedek parçalarını sanata dönüştürüyor.

Bir Gişe Rekorunu da Belediye Kırdı

Elazığ'da ilk kez düzenlenen 'Arabalı Açık Hava Sineması' etkinliği büyük ilgi gördü. Park 23 AVM'nin arkasındaki otopark alanında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi araçlarının içerisinden film izledi. Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşi ve çocuklarıyla katıldı.

Arabalı Açık Hava Sineması Etkinliği Düzenlenecek

Elazığ'da arabalı açık hava sinema etkinliği düzenlenecek.

Yasal takip veya herhangi bir işlem yapılmayacak

Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Müdürü Yusuf Karabatak, Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Gelin arabasının önünü kestiler, damadı bıçakladılar

Mersin'in Tarsus ilçesinde gelin arabasının önünü kesenler, damadı bıçakladılar.

Emekli oldu, hobisi için atölye kurdu

Elazığ'ın Keban ilçesinde emekli olmadan önce boş zamanlarında hobi olarak oymacılık sanatı ile uğraşan 65 yaşındaki Hikmet Akturan, şimdi komşusunun odunluğunda kurduğu atölyede minyatür araba, saz, hayvan figürleri ile çeşitli aletler yaparak yakınları ve dostlarına hediye ediyor.

Bir aşk hikayesi 'engelleri' ortadan kaldırdı

İstanbul'da yaşayan 30 yaşındaki Erhan Naynal, aşık olduğu 27 yaşındaki bedensel engelli Tuğçe Çolak'la evlenmek için iş yerini kapatıp Elazığ'a yerleşti, düzenlenen düğün töreniyle de hayaline kavuştu. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da jest yaparak süslettiği makam aracını gelin arabası olarak gönderdi.

’Hükumet Kadın’ filmi Gaziantep’te gerçek oldu

Gaziantep'in Araban ilçesinde aldığı ceza nedeniyle mazbatası iptal edilen eşinin yerine muhtar adayı olan ve seçimi kazanan kadın mazbatasını aldı.

Kabir ziyaretinden dönerken araba çarpan genç yaşamını yitirdi

Manisa'nın Kula ilçesinde kabir ziyaretinden döndüğü esnada yolun karşısına geçmek isteyen bir genç, araç çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Tabancayla vurduğu karısına arabayla çarptı

Adana'da bir kişi ayrılma aşamasındaki eşini tabancayla vurup, arabayla çarparak yaraladı. Eşini hastaneye götüren koca gözaltına alındı.