Aracı Haberleri

Aracı Haberleri

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

Keleş ve Şerifoğulları yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askeri ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Elazığ’da 32 arsa ve 1 otomobil satışa çıkarıldı

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 32 adet taşınmaz alanı ve 1 adet aracı satışa çıkardı.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Şubat ayında hangi yatırım aracı kazandırdı?

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı açıkladı. Şubatta en fazla aylık reel getiri BIST 100 endeksinde oldu.

BAŞKAN KAYA’DAN AÇILIŞA DAVET

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, makine parkına kazandırılan 22 yeni aracın açılış programına belde sakinlerini davet etti.

TOGG B-SUV tavan fiyatı belli oldu 

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini söyledi. Karakaş, ayrıca "Üçüncü aracımız (B-SUV) ilk ikisinden daha küçük olacak ve daha ucuz olacak ancak fiyatı 20 bin Euro olmayacak” dedi.

Milletvekili Erol’dan Başkan Yeşil’e geçmiş olsun ziyareti 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol geçtiğimiz günlerde Elazığ’da park halindeki aracına silahlı saldırı düzenlenen Elazığ Belediye Meclisi Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil’i, El-Cem Elazığ Cem Kültür Vakfı’nda ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

TOGG'a ilk zam geldi! 

TÜRKİYE'nin yerli elektrikli otomobili TOGG'un fiyatlarına zam geldi. Yeni zamlı fiyatlara göre en ucuz TOGG aracın fiyatı 953 bin TL'den 1 milyon 207 bin TL'ye yükseldi. İşte TOGG'ların yeni fiyatları...

ASKON, Bolat’a Elazığ ile ilgili görüş ve taleplerini iletti 

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar; Ticaret Bakanlığına Elazığ İş Dünyasının taleplerinin aktarılması adına bir rapor düzenleyerek ASKON Genel Merkezi aracılığıyla Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ilettiklerini ifade etti. 

Kömürhan Köprüsü'nden 7,25 milyon araç geçti 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya ile Elazığ arasına yapılan Kömürhan Köprüsü'ndem bugüne kadar 7,25 milyon aracı ağırladığını duyurdu. 

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Yanılmaz: Bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın şehre faydası olan insanlara ihtiyacı olduğunu ve bu şehri menfaat aracı olarak görenlere teslim etmeyeceklerini söyledi.

İpe bağlayıp aracın arkasından koşturdukları köpeğe eziyet ettiler

Elazığ'da bir kişi, araçtan sarkıttığı ipe bağladığı köpeğe eziyet etti. HAYDİ ekipleri tarafından şahsa trafiği tehlikeye atmak ve hayvan koruma kanununa muhalefetten 2 bin 239 lira para cezası kesildi.

Çarpışan iki aracın arasında kalmaktan son anda böyle kurtuldu

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş, çarpışmanın etkisi ile savrulan iki aracın arasında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin tanıtım aracı Elazığ'da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım aracı, Elazığ'da vatandaşlarla buluştu.

Elazığ'da aracın çarptığı bisikletli yaralandı

Elazığ'da hafif ticari aracın çarptığı bisikletli yaralandı.

Elazığ'da hafif ticari araç yan yattı: 1 yaralı

Elazığ'da refüje çarpan hafif ticari aracın yan yatması sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 3 kişi yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi.

Elazığ'da 7 araç birbirine girdi: 6 yaralı

Elazığ'da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

13 bin kilometredeki 2000 model 'Şahini'ne gözü gibi bakıyor

Elazığ'da galericilik yapan bir vatandaş, fabrikadan çıktığı gibi orijinalliğini koruyan 13 bin kilometredeki 2000 model otomobiline gözü gibi bakıyor. Aracına değer biçemeyen vatandaş, aracını her sabah temizliyor.

Elazığ'da çöp toplama aracının çarptığı kadın hayatını kaybetti

Elazığ'da çöp kamyonunun çarptığı 73 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Elektrikli aracıyla İsviçre'den yola çıktı, 23 günde 46 il gezdi

İsviçre'de yaşayan Halide Studer, fosil yakıta dikkat çekmek için elektrikli aracıyla Türkiye turuna çıktı. 23 günde 3 bin 400 kilometre yol yapan Studer'in 46'ncı durağı Elazığ oldu.