Aranıyor Haberleri

Aranıyor Haberleri

Elazığ'da baraj gölünde kaybolan şahıs 4 gündür aranıyor

Elazığ'da Keban Barajı'nda tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları 4'üncü gününde su altında ve üzerinde sürüyor.

Elazığ'da tekneyle birlikte suda kaybolan şahıs 'ROW' ile aranıyor

Elazığ'da Keban Barajında tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları sürüyor. Derinliğin yer yer 70 metreyi bulmasından dolayı arama çalışmalarının bölgeye gönderilen su altı arama cihazı 'ROW' ile yapıldığı öğrenildi.

Elazığ'da kayıp şahıs 15 gündür aranıyor

Elazığ'da bir beldede ailesiyle ikamet eden 32 yaşındaki engeli bulunan bir şahıs 15 gün önce evinden çıktı, bir daha da haber alınamadı.

Elazığ'da yaşlı adamdan 3 gündür haber alınamıyor

Elazığ'da evinden çıkan ve 3 gündür haber alınmayan yaşlı adam aranıyor.

Öldürülen Terörist 1 Milyon TL Ödülle Aranıyordu

Elazığ'ın Arıcak İlçesinde Jandarma Özel Harekat Timlerince etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin 1 Milyon TL ödülle aranan  Devrim Devran kod adlı Salih Ekinci olduğu tespit edildi. 

Fırat Nehri'nde kaybolan sürücü bir haftadır aranıyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç'un bulunması için başlatılan çalışmalar 7'nci gününde de devam ediyor.

Kayıp sürücü 4 gündür nehirde aranıyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde kamyonetin şarampole yuvarlanıp Fırat Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan sürücü Bedrettin Oruç'un bulunması için başlatılan çalışmalar 4 gündür sürüyor.

Güney Kore açıklarında balıkçı teknesi yandı: 1 ölü, 11 kayıp

Güney Kore açıklarında balıkçı teknesinde çıkan yangın sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, kaybolan 11 kişi aranıyor.

20 ayrı suçtan aranıyordu, jandarma tarafından yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 20 ayrı suçtan aranan ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, düzenlenen operasyonla yakalanıp tutuklandı.

Bir haftadır aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Elazığ'da bir hafta önce evden çıkıp kayıplara karışan 85 yaşındaki Şevki Özeren'in cansız bedeni tali bir yolun kenarında bulundu. Özeren'in ölüm sebebinin henüz belli olmadığı öğrenildi.

Tunceli'de 200 kişilik ekip kayıp genci arıyor

Tunceli'de Munzur Çayı kıyısında cep telefonu ve şapkası bulunan genç, Elazığ'dan gelen balık adamlar dahil 200 kişilik ekip tarafından aranıyor.

6 gündür aranıyordu, balık adamlar cesedini buldu

Elazığ'da evinden çıkan ve 6 gündür haber alınamayan öğretmenlik mezunu 24 yaşındaki gencin baraj kenarında önce kıyafetleri sonra polis dalgıçların çalışmasıyla cesedi bulundu.

Elazığ'da kayıp genç, aranıyor

Elazığ'da evinden çıkan ve 3 gündür haber alınamayan 24 yaşındaki genç adam aranıyor.