Arife Haberleri

Arife Haberleri

Otogaza büyük zam!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından otogaza da (LPG) zam yapılıyor. Sektör kaynaklarına göre, yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

Doğal gazda zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Bayramda, Sivrice'de ulaşım ücretsiz

Sivrice Belediyesi Arife Günü ve Kurban Bayramı'nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarında ücretsiz hizmet sunacak.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Doğalgaz fiyatları değişti mi? BOTAŞ açıkladı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. 

Uçak seferlerinde kış tarifesine geçildi 

Türk Hava Yolları (THY) tarafından uçuş programında değişikliğe gidildi. Geçilen Kış tarifesinde Elazığ’da uçuş saatlerinde değişikliğe gidilmezken Malatya’da uçuş saatlerinin değişmesi tepkiye neden oldu. 

Elektrikte ekim tarifesi belli oldu zam geldi! 

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belirlendi. Yeni tarifeye göre, konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Doğal gaza zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Doğal gazda temmuz tarifesinde zam var mı?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), temmuz itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Başkan Şerifoğulları, şehitlikleri ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Kurban Bayramı arifesinde Harput Şehitliği, Garnizon Şehitliği ve İcadiye Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi. 

Kurban pazarında pazarlıklar kızıştı

Kurban Bayramı arifesinde kurbanlık hayvan alma işini son güne bırakan vatandaşlar ile satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşandı.

Elazığ'da vatandaşlar arife günü mezarlıklara akın etti

Elazığ'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

Elazığ'da toplu taşıma ve ekmek fiyatlarında artış

Elazığ Şoförler Odası ve Fırıncılar Odasının aldığı karar doğrultusunda toplu taşıma ücretleri yüzde 50, ekmekte yüzde 33 artış gerçekleştirildi. Yeni tarifeye göre, 200 gramlık ekmek 3 liradan 4 liraya, 4 liralık şehir içi ulaşım bedeli de 6 liraya çıktı.

Elazığ'da deprem konutları tek tek tamamlanıyor

Tamamlanan deprem konutlarını yerinde inceleyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Bir sene olmadan devletimiz insanlarımızın yaralarını sararak yıkılan evlerinin yerine son derece modern, güzel, geniş, depreme dayanıklı, sosyal donatılı konutları TOKİ marifeti ile gerçekleştirdi' dedi.

Bayramda Ücretsiz Ulaşım Hizmeti!

Elazığ Belediyesi, arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileri ile sokağa çıkma muafiyeti olan vatandaşlara yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. 

Elazığ'da Arife günü mezarlıklarda ziyaretçi yoğunluğu

Elazığ'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklar da ziyaretçi yoğunluğu yaşanmaya başladı. Belediye tarafından da vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.