Arıtma Tesis Haberleri

Arıtma Tesis Haberleri

Keleş: Gezin atık su arıtma tesisi için ödenek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Hazar Gölü’nün doğu yakasında bulunan “Gezin Atık su Arıtma Tesisi” için ödenek sağlandığını duyurdu.

Keleş: Palu ve Kovancılar içme suyu sorunu çözülüyor

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar içme suyu Arıtma Tesisi’nin proje süreci tamamlandığını açıkladı.

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Ödenek talebi onaylandı 

Sivrice Atık Su Arıtma Tesisi’nin tadilatı için ödenek talebi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Şerifoğulları, İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin 2057 yılına kadar atık su problemi ortadan kaldıracak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarını inceledi.

Elazığ Belediyesi İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşasına başladı 

Elazığ Belediyesi tarafından İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmaları başlatıldı. 

Meclis üyeleri su arıtma tesisini inceledi

Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, Elazığ Belediyesi Karşıyaka Mahallesi Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulundular. Ziyaretler sırasında, Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Oğuz Gündağ tarafından Meclis Üyelerine çalışmalara ilişkin detaylı bilgilendirme sağlandı.

DSİ Genel Müdürü Yıldız,'Palu ve Kovancılar'ın 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacı karşılanacak'

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyunun ihalesi yapılan arıtma tesisi ile karşılanacağını belirten DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, tesisin günlük 4 bin metre küp kapasitede olacağını söyledi.

Malatya'da 250 Milyonluk dev projede son viraj alındı

1. OSB Atık Su Arıtma Tesisinin ihale ilanına çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 30 yıldır çözülemeyen arıtma tesisi sorununun görev süremiz içerisinde çözüme kavuşmasından ve bu dev projenin hayata geçmesine önayak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum dedi.

Günlük 160.000 M3 Ham Su Arıtılacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Kaya Yıldız, Elazığ İçmesuyu Ana İsale Hattı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, isale hattından maksimum 1820 lt/sn ham suyun arıtma tesisine iletiminin sağlandığını seyledi.

Rabbimize Şükürler Olsun Diyerek Müjdeli Haberi Duyurdu

Elazığ'ın 40 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hamzabey Barajı içme suyu, arıtma tesisine ulaştı.

Bağlantılar Tamamlandı; Su Depolara Ulaştı

Elazığ’ın içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının Karşıyaka Arıtma Tesisinden Doğukent depolarına ulaştıran 5 km’lik isale hattı çalışmaları tamamlandı.