Arıza Haberleri

Arıza Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Kuşlar elektrik tellerine çarptı, 2 mahalle karanlıkta kaldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yüksek gerilim hattına çarpan kuşlar nedeniyle 2 mahalle elektriksiz kaldı. Yaşanan arızanın giderilmesi sonucu 2 mahalleye yaklaşık 2.5 saat sonra elektrik verilebildi.

Bot timi, teknesi arızalanan ailenin yardımına yetişti

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde tekneleri arızalanarak mahsur kalan 5 kişilik ailenin yardımına Jandarma Bot Timi yetişti.

Denizli'de ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Denizli'de yolda arızalanan araca arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan sürücü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İkinci el otoda 'Kandırılır mıyım?' endişesi bitiyor

Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘İkinci El Araç Yönetmeliği’ kapsamında ikinci el araçlara ekspertiz raporu zorunlu hale getirilirken, araçlar mekanik veya elektrik arızası çıktığında garanti kapsamında tamir ediliyor. Asistans hizmetleri sektörü de hizmetlerini bu yönde geliştiriyor.

Belediye'den Açıklama: Su Kesintileri Arızadan Kaynaklı

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için şehir genelinde meydana gelen su arızalarına hemen müdahale ediyor. 

Hurda Araç Parçalarını Sanata Dönüştürüyor

Elazığ'da oto servis, bakım ve onarım işi yapan İş adamı Mehmet Güleç, eski ve arızalı arabaların yedek parçalarını sanata dönüştürüyor.

Keban Barajında mahsur kalan 3 balıkçı kurtarıldı

Elazığ'da Keban Baraj Gölünde tekneleri arızalanan 3 balıkçı mahsur kaldığı bölgeden 4 saat sonra AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Devrilen direkler kaldırıldı, köye 5 gün sonra elektrik verildi

Elazığ'da kar nedeniyle bir köy ve 3 mezrada devrilen direkler ekipler tarafından kaldırılıp arızaların giderildiği ve 5 gün sonra bölgeye enerji verildiği bildirildi.

2020 Hac Ön Kayıt Müracaatları Başladı

Hac farizasını yerine getirmek isteyen hacı adaylarımızın ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.

Yarım asırdır çalışan su değirmeni, bu yıl durdu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde 69 yaşındaki Mahmut Şimşek'in yarım asırdır çalıştırarak 8 çocuğunu büyüterek geçimini sağladığı su değirmeni, su azlığı ve elektrik arızası nedeniyle bu yıl durdu.

Ordu’da aşırı yağış 11 ilçeyi etkiledi

Ordu'dan dün öğle saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kuvvetli yağmur ve şiddetli rüzgar sonucu çatı uçması, konuta yıldırım düşmesi, ağaç devrilmesi, elektrik hatlarında arıza ve kesinti gibi bazı olumsuzluklar yaşandı.

Elazığ Belediyesinden ELBÜS Açıklaması

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımda kullanılan elektrikli otobüslerde teknik arıza yaşandığı, bu sebeple araçların bakıma alındığı bildirildi.