Artacak Haberleri

Artacak Haberleri

Motorine kallavi zam geliyor! 

2024 yılına üst üste zamlarla giren akaryakıt fiyatları, pazartesi itibarıyla yeniden değişecek. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorinin litre fiyatının, pazartesi itibarıyla 1 lira 40 kuruş artacak. Motorin böylece birçok ilde 44 lirayı geçecek... İşte 9 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Zam fırtınası geliyor! Benzin, mazot, MTV, kola, doğalgaz

Yeni yılda vergilere yüzde 70'in üzerinde zam geliyor. Zamlı vergi ilk sırada petrol ve doğalgaz ÖTV’si var.. Yani benzin ve motorinin fiyatı daha da artacak. Doğalgaz faturaları kabaracak. İşte kalem kalem ödeyeceğimiz vergiler, yani yeni zamlar...

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup serüvenine başlıyor

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup Women B Grubu ilk maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u konuk edecek. Bordo-beyazlı kulüp bu maçın biletlerini yarın satışa çıkartacak.

Elazığspor - Artvin Hopaspor maç biletleri yarın satışta

Elazığspor Kulübü, Artvin Hopaspor'la oynanacak maçın biletlerini yarın satışa çıkartacak.

Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin sayısı artacak

Saç ekiminde geliştirilen sapphire fue yöntemiyle uygulamayı yaptırmak isteyenlerin sayıca artacağı bekleniyor.

Zabıta Denetimleri Artacak

Elazığ'da zabıta denetimlerinin çok sıkı tutulacağı ve kurallara uyum noktasında çok titiz davranılacağı bildirildi.

Bal üretimi bu sene yüzde 150 artacak

Bu yıl yağışların bol olmasıyla artan çiçek yoğunluğu ve çeşitliliği arıcıların yüzünü güldürdü. Geçen sene 300 ton olan rekoltenin bu sene yüzde 150 artarak 750 ton olması bekleniyor.

Kalp yetersizliği 2030 yılına kadar yüzde 46 artacak

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer, kalp yetersizliği ile çok sık karşılaşıldığını ve bu seyirde devam ederse 2030 yılına kadar dünya genelinde yüzde 46'lık bir artış görülebileceğine dikkat çekti.

Elazığ'da hava sıcaklığı 4 derece artacak

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Elazığ'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Haca sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacak.