Asansör Haberleri

Asansör Haberleri

Kavaklı: Üst geçit asansörleri hizmete sunulmalı 

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ülke ve Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaklı, Elazığ’daki üst geçit asansörlerinin çalışmaması ile alakalı sıklıkla şikayet aldıklarını belirterek, sorunun çözümü için üst geçit asansörlerinin kontrollünün yapılarak, hizmete sunulmasını talep etti. 

Türkiye'nin ilk asansörlü camisi güvercinleri ağırladı

Elazığ'da 1866 yılında Hacı Ahmet İzzet Paşa tarafından 26 kubbeli olarak yaptırılan Türkiye'nin ilk asansörlü camisi İzzetpaşa'nın kubbesine konan güvercinler görsel şölen oluşturdu.

Türkiye'nin ilk asansörlü camisi Ramazan ayına hazır

Hacı Ahmet İzzet Paşa tarafından 1866 yılında 26 kubbeli olarak Elazığ'da yaptırılan, Türkiye'nin ilk asansörlü camisi İzzetpaşa, Ramazan ayına özel hazırlanıyor.

Maden ocağındaki kazada hayatını kaybeden kuzenlerin son görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da bir maden ocağında yaşanan asansör kazasında hayatını kaybeden 2 kuzenin maden ocağında çekilmiş beraber türkü söylerken görüntüleri ortaya çıktı.

Elazığ'da maden ocağında asansör kazası: 2 ölü

Elazığ'da bir maden ocağında yaşanan asansör kazasında 2 işçi hayatını kaybetti.

Bebeğini Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti

Elazığ'da kucağındaki bebeği ile bir inşaatın 5. katından dengesini kaybederek düşerken bebeğini alt kata atarak kurtaran, kendisi ise asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan Bilal Akbulut, hastanede hayatını kaybetti.

Üst geçitlerde buzlanmaya karşı özel yöntem

Kocaeli'de vatandaşların ulaşımında büyük öneme sahip olan yaya üst geçitlerindeki asansörler, periyodik olarak temizlenirken üst geçitlerin zeminleri solisyon ile buzlanmalara karşı korunuyor.

Asansörde mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Samsun'un Bafra ilçesinde 4 kişilik asansöre 7 kişi binince mahsur kaldılar.