Asılı Haberleri

Asılı Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Başkan Doğan, Yurtbaşılı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Kömürlüğe giren anne kahroldu, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı

Elazığ'da kömürlüğe giren anne, oğlunu tavana iple asılı halde buldu. Kadın baygınlık geçirirken, ölümü şüpheli bulan ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Ağaca ve aydınlatma direğine çarpan hafif ticari araç asılı kaldı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, önce refüjde bulunan ağaçlara sonra aydınlatma direğine çarparak beton üzerinde asılı kaldı. Kazada, araç sürücüsü yaralandı.

Vinç tren yolunda asılı kaldı, sürücü atlayarak canını kurtardı

Elazığ'da tren yolunda asılı kalan vincin şoförü, son anda atlayarak canını kurtardı. Trenin çaptığı vinç ise hurdaya döndü.

Depremde yıkılan binanın yanındaki apartmanda asılı kalan dolap kuşlara yuva oldu

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan bir bina yıkıldı. Bina yıkımı esnasında 5. katta bulunan bir dairenin dolabı yan binadaki apartmanın duvarında asılı kaldı. O mutfak dolabı şimdilerde kuşlara yuva oldu.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 20 yaşındaki gencin cansız bedeni tarihi Harput Mahallesi'nde ağaca asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

Engeller, jandarma ile aşılıyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tekerlekli sandalyesi kullanılmaz hale gelen engelli genci yalnız bırakmadı. Ekipler tarafından alınan sandalye engelli bireye teslim edildi.

Elazığ'da korona virüs nedenli ölümlerin yüzde 95'ini aşısız veya eksik aşılı vakalar oluşturdu

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cihat Polat, korona virüs nedenli ölümlerin yüzde 95'inin aşısız veya eksik aşılı vakalar olduğunu belirterek, Buna karşın korona virüs yoğun bakımlarda yatan hastalarımızın da yine yüzde 94'ü aşısız veya eksik aşılı kişilerden oluşmaktadır dedi.

Aşılı ve aşısız olarak koronaya yakalanan 2 gencin akciğer tomografisi korkunç gerçeği gözler önüne serdi

Elazığ'da öksürük, halsizlik, yorgunluk ve çabuk yorulma gibi şikayetlerle hastaneye başvuran ve korona virüs tespit edilen 2 genç hastadan aşısız olanının tomografi sonuçlarında virüsün akciğerlerde zatürreye sebebiyet verdiği görüldü. Aynı şekilde aşı olup korona virüs hastalığına yakalanan bir başka genç hastanın bilgisayarlı akciğer tomografisinde akciğerinde herhangi bir sorunun olmadığı belirlendi.

Ağaca Asılı Ceset Bulundu

Elazığ'da Necmettin Erbakan Bulvarının alt kısmında bulunan ormanlık alanda ağaca asılı halde bir erkek cesedi bulundu. 

Şanlıurfa’da korkutan kaza

Şanlıurfa'da aynı yönde seyreden iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyonet köprüde asılı kaldı. Korkutan kazada bir sürücü yaralandı.

Aydın'da iki gün önce kaybolan genç, ağaçta asılı halde bulundu

Aydın'ın Söke ilçesinde iki gün önce evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan genç, Kuşadası'nda ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu.

Vali yardımcısının çifte cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Adana'da annesi ve kardeşini öldürdükten sonra tutuklanan vali yardımcısının, eve gelen polislere gülümseyerek, 'Kardeşim babamı dar ediyordu ben de öldürdüm' dediği öğrenildi. Baba Şeref Polat da ifadesinde öldürülen avukat oğlu Altuğ'un kendisini dövdüğünü, vasilik davası yüzünden iki oğlunun sürekli tartıştığını anlattı.

Duvarda asılı kalan araçta can pazarı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir araç duvarda asılı kaldı. Yaralılar uzun çabalar neticesi araçtan çıkarılabildi.

Elazığlılardan sağlık ekibini duygulandıran görüntü

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik deprem için Karaman'dan ambulansla gelen 8 sağlık personeli ekibi, yemek yedikten sonra döndüklerinde araca poşetlerle asılı meyveleri görünce hem şaşırdı hem de duygulandı.

Hırsızın iş kazası...Soymaya geldi demir parmaklıkta asılı kaldı

Bursa'da daha önceden çalıştığı yeri soyan hırsız ilk girişiminde tutuklanmıştı. Serbest kaldığı gün tekrar aynı iş yerini soymaya gelen hırsız bu sefer girmeye çalıştığı camın demir parmaklıklarında ayağından asılı kalınca tekrar yakalandı.

MS tedavi edilebilir bir hastalık

Nöroloji Uzmanı Dr. Pınar Gelener Arsal, MS’in santral sinir sistemi (beyin ve omurilik) beyaz ve gri cevherini çoklu lokalizasyonlarda etkileyen bulgularla karakterize, olasılıkla bağışıklık sistemi üzerinde etkileri olan kronik bir hastalık olduğunu, genellikle 20-40 yaşları arasında başlasa da hastalığın farklı yaş gruplarında da görülebildiğini söyledi.

Elazığ'da kaza kazayı getirdi: 3 yaralı

Elazığ'da iki aracın karıştığı trafik kazasında otomobillerden birinin devirdiği ağaçta başka bir araca kaza yaptırdı. 3 kişinin yaralandığı kazada araçlar hurdaya döndü, bir otomobil ise refüjde yan şekilde asılı kaldı.