Askıya Haberleri

Askıya Haberleri

Yurt içi seçmen listeleri askıya çıkıyor! 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri bugün itibariyle askıya çıkarılacak.

Seçmen listeleri askıya çıktı 

14 Mayıs seçimleri sürecinde yarın yeni bir aşamaya geçiliyor. Buna göre Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri bugün ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarıldı. 

Elazığ'daki 5.3'lük depremin kesin hasar tespit çalışmaları tamamlandı

Elazığ'da 27 Aralık'ta meydana gelen 5.3'lük depremin ardından başlatılan kesin hasar tespit çalışmaların tamamlandığı ve yarın itibariyle askıya çıkacağı bildirildi.

Cezayir’de 8 ay sonra ilk cuma namazı kılındı

Cezayir'de korona virüs salgını nedeni ile askıya alınan cuma namazları, 8 ayın ardından ilk kez camilerde kılındı.

İmar Planı Değişikliğine Yapılan İtirazlar Değerlendirildi

Elazığ Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Yeni İmar Planı Askıya Çıkarıldı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Şahin: Hac ile ilgili herhangi bir tasarruf yok

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umre ziyaretlerinin korona virüs salgını ile ilgili askıya alındığını duyurduğunu aktaran Hac ve Umreden Sorumlu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Diyaeddin Şahin, bu kısıtlamanın tedbir amaçlı geçici süreliğine sadece umre ziyaretlerinde olduğuna dikkat çekerek, hac ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını ve organizasyonlarının devam edeceğini söyledi.

Hasar Tespit Listeleri Askıya Çıkarılacak

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla binalarda oluşan hasarlara ilişkin hasar tespit listeleri  17 Şubat'ta muhtarlıklarda askıya çıkarılacak.