Asriad Haberleri

Asriad Haberleri

ASRİAD Yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.  

HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı Avcı STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Burhan Avcı ve beraberindeki heyet Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz’ı ziyaret ettiler. 

Milletvekili Demirbağ’dan, Müsiad ve Genç Asriad'a ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, yönetimi ve Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Musa Alperen Namlı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Yılmaz: Ayağa Kalkmamız İçin Birlikte Hareket Etmemiz Şart

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, 24 Ocak depremi ve ardından yaşanan pandemi süreciyle Elazığ’daki esnafların ciddi zorluklar yaşadığına dikkat çekerek; 'Her iki durum da şehrimizin ekonomisini olumsuz etkiledi. Yeniden ayağa kalkıp ekonomik olarak istediğimiz seviyeye gelebilmemiz için ortak hareket edilmesi gerektiği kanaatindeyim' dedi. 

Kanyonlara Elazığspor Bayrağı Asıldı

Elazığ sınırları içinde yer alan Karaleylek ve Saklı Kapı kanyonları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

Danışman, 'Askerimizin ve kolluk kuvvetlerimizin yanında olmak vatandaşlık görevimizdir'

Siyasi ve ideolojik bir açıklama yapma zamanı olmadığını belirten Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Genel Başkanı Adnan Danışman, 'Askerimizin ve kolluk kuvvetlerimizin yanında olmak vatandaşlık görevimizdir' dedi.