Ateş Açtı Haberleri

Ateş Açtı Haberleri

Davula ritim tutan şahıs, iki eline aldığı silahla havaya ateş açtı

Elazığ'da asker eğlencesinde bir şahıs, halay çekildiği sırada eline aldığı iki silahla davula ritim tutarak havaya ateş açtı.

Magandalar, düğün konvoyunda havaya ateş açtı

Elazığ'da cadde üzerinde ilerleyen düğün konvoyundaki magandalar havaya ateş açıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da magandalar sokakta silahla ateş açtı

Elazığ'da bir sokağa araçlarla gelen magandalar, silahlarla ateş açtı. Yaralananın olmadığı olayda kurşunlar 2 otomobile isabet etti.

Elazığ'da rastgele ateş eden şahıs gözaltına alındı

Elazığ'da cadde ortasında silahla etrafa rastgele ateş eden bir şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Düğünde silahlar konuştu: 1’i ağır 3 yaralı

Pendik'teki bir düğüne husumetli oldukları başka bir grubun geldiğini gören şahıslar, karşı grubun üzerine ateş açtı. Silahlı saldırıda bir baba ve 2 oğlu yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Evini bastığı çifti pompalı tüfekle vurdu

Elazığ'da bir şahıs, uzaktan akraba olduğu çiftin evini basarak pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda kadın hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralandı.