Ateş Etti Haberleri

Ateş Etti Haberleri

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

Husumetlisine pompalı tüfekle ateş ederken işçiyi yüzünden yaraladı

Elazığ'da bir şahıs, husumetli olduğu kişiye pompalı tüfekle peş peşe ateş etti. O sırada olay yerinde çalışan bir işçi, yüzüne gelen saçmalarla yaralandı.

Kız arkadaşıyla tartışıp kafasına silah dayamıştı, 4 saat sonra ikna edildi

Elazığ'da iddiaya göre kız arkadaşıyla tartışan şahıs, önce silahıyla etrafa rastgele ateş ettikten sonra kafasına silahı dayamıştı. Şahıs, 4 saatin sonunda ikna edildi.

Kız arkadaşıyla tartışan şahıs, önce silahla etrafa ateş etti ardından kafasına silahı dayadı

Elazığ'da iddiaya göre kız arkadaşıyla tartışan şahıs, önce silahıyla etrafa rastgele ateş etti ardından ise kafasına dayadı. Şahıs ile polisin müzakere halinde olduğu ve ikna çabalarının sürdürdüğü bildirildi.

Evinin penceresinden ateş etti, husumetlisinin eşini öldürdü

Elazığ'da bir kişi, evinin penceresinden tüfekle ateş ederek husumetlisinin eşini öldürdü.

Mersin’de aile içi kavgada babasını öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde aile içi kavgada bir kişi babasını öldürdü.

Elazığ'da dehşet olay: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Kamışlı köyü eski muhtarı Mehmet Kaptan, köyün yeni muhtarı Ali Çetin ve amcası Ahmet Çatin'e silahla ateş etti. Olayda Ali Çetin ağır yaralanırken, Mehmet Çetin hayatını kaybetti. 

Antalya’da koca dehşeti

Antalya'da boşanmak isteyen ve yaklaşık 5 aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde bekleyen kocayı gözaltına aldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Önce ayrıldığı eşini, sonra kendini vurdu

Elazığ'da bir kişi 2 yıl önce boşandığı eşini vurarak yaraladıktan sonra kendine ateş etti.