Ateş Haberleri

Ateş Haberleri

Erol’dan, Erzurum Kongresi'nin 105. Yıl Dönümü Mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Erzurum Kongresi'nin üzerinden geçen 105 yıla rağmen o bağımsızlık ateşi yüce milletin kalbinde ilk günkü gibi yanmaya devam ediyor" dedi.

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

Elazığ belediye meclis üyesi partisinden istifa etti!

Yeniden Refah Partili Elazığ Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kenan Ateş, partisinden istifa etti.

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Ömer Ateş: Hiçbir başarı cezasız kalmaz!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden alınan Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş görevinden alındı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, görevinden alındı.

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Septioğlu için karşılama programı düzenlendi

Yeniden Refah Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Başkan Ateş: Beklentiler Karşılık Bulmadı 

Emeklilere yapılan artışı değerlendiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Bu enflasyon, bu hayat pahalılığı ve bu rakamlarla geçinebilmek asla mümkün değildir” dedi. 

Bahçeli: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir." ifadesini kullandı.

Yeniden Refah Partisi 6 adayını daha açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı 2023 yılının son İl Divan Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

TÜGVA’dan ABD’nin Gazze kararına tepki 

TÜGVA İl Başkanlığı ABD’nin birleşmiş milletler güvenlik konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

Yeniden Refah Partisi il divan toplantısı yapıldı 

Yeniden Refah Partisi’nin İl Divan Toplantısı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde 31 MART’TA yapılacak yerel seçimlerin hedefleri vardı. 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin her geçen gün büyüdüğünü ve güçlendiğini kaydetti. 

Yeniden Refah Partisi il divan toplantısı yapıldı

Elazığ’da Yeniden Refah Partisi İl Divan toplantısı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi’nin il divan toplantısı yapıldı 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçimler için yapılacak hazırlıklar görüşüldü. 

YRP, ilçe divan toplantılarını gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi, Karakoçan Ve Kovancılar’da Genişletilmiş İlçe Divan Toplantılarını tamamladı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yapılacak olan yerel seçimlerden partilerinin başarı ile çıkacağına inandıklarını söyledi. 

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

YRP Sivrice ilçe kongresini gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Güven Yıldız güven tazeledi. 

Urumiçi katliamının yıldönümünde İHH’dan açıklama

2009 yılında, işçi olarak Urumçi’deki bir fabrikada çalışan iki Doğu Türkistanlı gencin linç edilerek öldürülmesinin ardından bilgi alma talebiyle valilik önünde toplanan kalabalığa ateş açılmasıyla başlayan Urumçi Katliamı’nın yıl dönümünde İHH’dan açıklama yapıldı.

Yeniden Refah Partisi’nde bayramlaşma programı 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

Kovancılar Yeniden Refah’ta bayrak değişimi 

Yenden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanlığında görev değişikliği yaşandı. Başkan Hayri Uğur bayrağı Mustafa Şahin’e devretti. 

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Işıkver: 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Ateş: Milletvekili adaylığında depremzedelerden ücret alınmayacak 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurularının başladığını, depremden etkilenen 11 ilden adaylık için başvuracak depremzedelerden ücret alınmayacağını duyurdu. 

İl Başkanı Ateş: İlimiz afet bölgesi ilan edilmeli 

Depremin yıkıcı etkisinin Elazığ’da yaşadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, tüm bu olumsuzlukların giderilmesi için şehrin afet bölgesi kapsamına alınması gerektiği dile getirdi.