Atıcılar Haberleri

Atıcılar Haberleri

Kurban pazarında pazarlıklar kızıştı

Kurban Bayramı arifesinde kurbanlık hayvan alma işini son güne bırakan vatandaşlar ile satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşandı.

Elazığ'da torbacılara operasyon: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli tutuklandı.

Fırıncılar Odası Başkanlığına İlhan Yıldız seçildi

Elazığ Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası olağan genel kurulunda kurulda İlhan Yıldız ve İlhami Karakoç başkanlık için yarıştı. Genel kurulda İlhan Yıldız başkan seçildi.

Elazığ'da sokak satıcılarına operasyon

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada önce kullanıcı şahıslar, sonra da onlara satış yapan 2 şüpheli yakalandı.

İkinci el araçlarda fiyatlar yükselmeye devam ediyor

Afyonkarahisar’da kurulan araba pazarında fiyatların yüksek olmasından hem alıcılar hem de satıcılar dert yandı. Satıcılar, 25 yaşındaki araçların 60 bin lira değer biçildiği pazarda, satışlarının durgun olduğunu ifade etti.

Osmaniye’de sokak satıcısı 15 kişi tutuklandı

Osmaniye'de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 54 kişiden 15'i tutuklandı.

İkinci el araç ticareti profesyonelleşiyor

İkinci el araç alım satımına getirilen Yetki Belgesi zorunluluğuyla birlikte dolandırıcılığın büyük ölçüde önleneceğini belirten otomobil satıcıları, yeni düzenlemelerin sektöre profesyonellik katacağını vurguladılar.

Attığını vuran 400 sporcu Tokat’ta buluştu

Tokat'ta düzenlenen atıcılık yarışmasında 10 ilden 400'e yakın sporcu rekabete tutuştu.

Yer Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü: 3 Yaralı

Son dakika bilgisine göre, Suriye uyruklu bir grup, Elazığ Kapalı çarşı mevkiinde tezgah açan seyyar satıcılara bıçakla saldırdı. Olayda, 3 kişi yaralandı.

Uyuşturucu Madde Satıcılarına Operasyon

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 2 şüpheli adli mercilere sevk edildi. 

Torbacılara operasyon: 6 Gözaltı

Elazığ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, torbacı olarak tabir edilen 6 şahıs gözaltına alındı

Polisten hayvan satıcılarına 'sahte para' eğitimi

Elazığ'da polis ekipleri,hayvan pazarında kalpazanların mağduru olmamaları için satıcılara, sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini uygulamalı olarak gösterdi.