Attı Haberleri

Attı Haberleri

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Basınla Buluştu

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük vakıf olarak hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Başlattıkları huzura adım projesi ile Türkiye genelinde 100 genç için evlilik destek paketi verileceğini söyledi.

Tabuta Sığmayanlar’da Elazığlı Şehit Yusuf Ataş anlatıldı

Tabuta Sığmayanlar programında Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın hayatı anlatıldı. Şehit Yusuf Ataş’ın hayatını ve vasiyetini ailesi anlattı.

Elazığ esnafı Gazze’nin yanında

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze için başlattıkları nöbete Kızılay ve Elazığ Kahvehaneciler Ve Kıraathaneciler Esnaf Odası destek verdi.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırırken, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Kur’an Kursları ile 60 çocuğu Kur’an-ı Kerim ile buluşturdu. Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Motofest ve kamp etkinlikleri sona erdi

Elazığ Cip Mesire alanında gerçekleştirilen Motofest ve Kamp Etkinlikleri, kapanış programı ile sona erdi. Öte yandan etkinliğin son gününde sahne alan sanatçı Aygün Çam türküleri ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Yılın ilk yarısında hangi araçlar ne kadar sattı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın ilk 6 aylık bölümünde en fazla satış yapılan markaları ve modelleri derledik.

Elazığ’da Nalbantlık Kursu açılıyor

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik 2. dönem nalbantlık kursu ile ilgili bilgiler vererek son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğunu hatırlattı.

Zilayaz: Buğday ve arpa alım fiyatları güncellenmeli

Baskil Ziraat Odası Başkanı Murat Zilayaz, toprak mahsulleri ofisi tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatlarının çiftçiyi hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek fiyatların güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Macit: Kooperatifimiz önemli bir başarıya imza attı

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kooperatiflerinin ikinci basamağa yükselerek önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

Elazığspor’da ilk ayrılık gerçekleşti

11 golle Elazığspor’un bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Bahattin Köse, Bordo Beyazlı takımımızdan ayrılan ilk oyuncu oldu

Fırat Üniversitesi, Gazze için nöbette

İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek isteyen Fırat Üniversitesi öğrencileri Kampüs İntifadası ile çadır nöbeti başlattı. Gençler, Kampüs meydanına kurdukları çadırlarda nöbet tutarak, iki gün boyunca saldırıları protesto edecek.

Gazze’de gönüllü hekimlik yapan kamacı yaşadıklarını anlattı

Gazze'de gönüllü hekim olarak Çalışan Dr. Taner Kamacı, Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yaşadıklarını anlattı.

Elazığ'dan yükselen ses, Gazze'ye olsun nefes

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde; Hayrat İnsani Yardım Vakfı ile organize ettiği 23. çalışma başlığı "Elazığ'dan Yükselen Ses, Gazze'ye Olsun Nefes" çalışması başladı.

Gazze Direniş Plaftormu çalışmalarına devam ediyor

Gazze Direniş Platformunun, Şehit Gazi Eğitim Sendikası ile organize ettiği, 22. çalışma olan "Vatan İçin Yaşayıp Şehit Oldunuz, Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz, Şehit Gazi Eğitim Sendikası Gazze'nin Yanında" yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

Adile Kurt Karatepe unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TRT HABER’DEN CHP VE GÜRSEL EROL HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN ANALİZ

2024 Seçimlerine doğru partilerin seçim çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ederken TRT Haber, dikkat çeken bir analize imza attı.

Hüseynik Mahallesi’nin tarihi konuşuldu 

Ahde Vefa Derneği, Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan’ın Hüseynik Mahallesi’nin tarihini anlattığı sohbet programı düzenledi. 

BAŞKAN KAYA’DAN AÇILIŞA DAVET

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, makine parkına kazandırılan 22 yeni aracın açılış programına belde sakinlerini davet etti.

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray, Şehit Polis Fethi Sekin'in Altay'da forma giyen 2006 doğumlu oğlu Burak Tolunay Sekin'i kadrosuna kattı.

Başkan Sabahattin Kaya aday adaylığından çekildi 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, belediye başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı. On yıl süreyle Akçakiraz Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Kaya, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını duyurdu. 

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

Gazze ve Filistin’e destekler devam ediyor 

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde, Beşir Derneği’nin organize ettiği "Gazze Ölüyor, Din Kardeşine Sahip Çık" kampanyası başladı. 

İYİ, PEKİYİ DEĞİL!

31 Mart Seçimleri geldi çattı, İYİ Parti Elazığ'da belediye başkan adayını hala belirleyemedi. İYİ Parti başkan adayı çıkaracak mı ya da ortada bir sorun mu var, yetkili bir ağızdan açıklama yapılmıyor.