Av Tüfeği Haberleri

Av Tüfeği Haberleri

Aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile vurdu

Elazığ'da bir şahıs, aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile 2 el ateş ederek vurdu. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da ruhsatsız silah operasyonu

Elazığ'da bir şahsın evine düzenlenen operasyonda 2 adet tabanca ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Kütahya'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 gram bonzai, 73 gram metamfetamin, 7 uyuşturucu hap, 5 payp, 1 hassa terazi ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirildi. Olayda 7 şüpheli yakalandı.

Konya’da kaçak silah operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, jandarma ekipleri bir ev, tamirhane ve araçta yaptığı aramalarda yasa dışı ve kaçak olarak üretildiği iddia edilen 65 yivsiz av tüfeği ele geçirdi.

Denizli'de 70 yaşındaki şahıs husumetlisini arazide tüfekle vurdu

Denizli'de husumetli 2 şahsın tartışması neticesinde kavga çıktı. Kavgada 70 yaşındaki şahıs, av tüfeği ile 65 yaşındaki husumetlisini vurarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan 70 yaşındaki şahıs gözaltına alındı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş tutuklandı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran kardeş, adliyeye sevk edildi

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş, adliyeye sevk edildi.

Kardeşi ve 2 yeğenini tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir şahıs, arazi anlaşmazlığından yüzünden kardeşi ve 2 yeğenini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Nevşehir'de 14 yaşındaki çocuk, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla ava giden 14 yaşındaki Emincan Kılıç, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda hayatını kaybetti.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Edirne’de kahvehaneye silahlı saldırı: 11 yaralı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunan bir kahvehaneye tabanca ve av tüfeği ile ateş açıldı, 11 kişi yaralandı.

Babasının tüfeğiyle oyunu sonu oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde babasının av tüfeğiyle oynadığı sırada kazaen kendini vurduğu ileri sürülen genç hayatını kaybetti.

Antalya’da koca dehşeti

Antalya'da boşanmak isteyen ve yaklaşık 5 aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde bekleyen kocayı gözaltına aldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.