Avm Haberleri

Avm Haberleri

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

Bayram öncesi zincir marketler ve AVM’ler denetlendi

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların sağlığını korumak için şehir genelinde gıda satışı yapan zincir marketler ve AVM’lerde denetimleri sıklaştırdı.

Başkan Gürkan: İnşa edilecek AVM şehre cazibe kazandıracak 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

Selçuk Bayraktar'dan Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırına ziyaret

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ'da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi deprem bölgesindeki çocuklara psikososyal destek hizmetlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi, asrın felaketini yaşayan deprem bölgesindeki vatandaşlar için bir yandan yardım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da afetin oluşturduğu travmanın izlerini gidermeye yönelik desteklerini sürdürüyor. 

Elazığ'da şüpheli çanta paniği

Elazığ'da bir AVM'nin önündeki şüpheli paket ekipleri harekete geçirirken, kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan çocuk bezi ile kıyafet çıktı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi bölgede 'skolyoz' hastalarının umudu oldu

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji kliniği yaklaşık 6 ay önce skolyoz ve kifoz vakalarına hizmet vermeye başladı. Hastane, Tunceli, Muş ve Bingöl başta olmak üzere çevre illerden gelen hastaların ihtiyaçlarına uluslararası standartlarda cevap veriyor.

Jandarma ve özel öğrencilerden ortak stant

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Elazığ Özel Meslek Lisesi öğrencileri tarafından, özel bir AVM'de stant açıldı.

Futbolcunun 3 kez çapraz bağı koptu, uzmanlar 'Antrenman' detayına dikkat çekti

Elazığspor'un genç futbolcusu Selim Enes Özeren'in iki buçuk yıl içerisinde 3 kez ön çapraz bağı koptu. Başarılı geçen ameliyat sonrası futbolcu taburcu edilirken, tedaviyi üstlenen Medical Park Elazığ Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Burhan Taneli, uygun olmayan koşul ve zeminlerde yapılan sporun ve yoğun antrenman temposunun ön çapraz bağın kopmasına sebep olabildiğine dikkat çekti.

Uzmanından kırık uyarısı: 'El ve ayak bilekleri kırıkları ciddi sakatlıklara neden olabilir'

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşan kaygan zeminlerin gerek araç trafiğinde gerek yaya trafiğinde bir takım olumsuzluklara neden olabildiğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Cihan Batur, 'El ve ayak bileği kırıkları sakatlıklara neden olacak sorunlar doğurabilmektedir' dedi.

Teknosa'nın yeni Elazığ mağazası açıldı

Türkiye'nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, Elazığ'daki mağazasını bir AVM'ye taşıyarak extra formatıyla büyüttü.

ELYSIUM PARK AVM HİZMETE AÇILDI

Tetiş Yapı'nın Elazığ'a kazandırdığı bölgenin en büyük alışveriş merkezi ELYSIUM Park AVM'nin halka açılış töreni gerçekleştirildi.

Satıcı: Herkes kendi işini yapsın

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Ulusal marketler ve bazı AVM'lerin kırtasiye ürünleri satmasına tepki göstererek herkesin kendi işini yapması gerektiğini söyledi.

İzmir depremi, Elazığ depreminin belirti ve bulgularını tetikledi

İzmir'de yaşanan depremin Elazığ depreminin belirti ve bulgularını tetiklediğini belirten Uzman Psikolog Çağla Gül, 'Travma sonrası stres bozukluğu diye adlandırdığımız vakalarda, uyku bozuklukları, kabus görmeler, öfkeli haller, suçluluk bulguları, kederli duygu durumu, tahammülde azalma gibi belirtiler artış gösterdi' dedi.

Deprem sonrası psikolojik travmaya dikkat

Depremlerin ani ve hiç beklenmedik bir zamanda ortaya çıkması nedeniyle travmatik etkilerinin çok fazla olduğuna değinen Psikolog Kübra Aydın, ebeveynlerin çocuklarda oluşabilecek kaygı ve güven gibi sorunlara çok hassas bir şekilde tepki vermeleri gerektiğini belirterek Çocuğun anlatmasına ve duygusunu kesinlikle izin vermek gerekiyor dedi.

Bir Gişe Rekorunu da Belediye Kırdı

Elazığ'da ilk kez düzenlenen 'Arabalı Açık Hava Sineması' etkinliği büyük ilgi gördü. Park 23 AVM'nin arkasındaki otopark alanında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi araçlarının içerisinden film izledi. Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşi ve çocuklarıyla katıldı.

Alışveriş Merkezleri Dezenfekte Edildi

Elazığ'da 11 Mayıs'ta açılmaya hazırlanan AVM’ler ve iş merkezlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Depremzedelere psikososyal terapi desteği

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde evleri hasar gördüğü için aileleriyle daha güvenli olan alanlara yerleşen ailelere ve çocuklara depremin etkisinden kurtulmaları için Türk Psikoloji Danışma ve Rehberlik Derneği, Diyarbakır, Bingöl ve Elazığ Rehberlik ve Araştırma Merkezi üyeleri psikososyal travma ekipleriyle destek veriyor.

Bursa'da ikinci kattan düşen iki buçuk yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde oturduğu apartmanın ikinci katından düşen iki buçuk yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Kafa travması oluşan çocuk, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.