Ayakkabı Haberleri

Ayakkabı Haberleri

Gürkan: Böylesi yatırımların artarak devam etmesini diliyorum

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ’da faaliyete başlayan bir çanta ve ayakkabı fabrikasının yönetim kurulu başkanı ile bir araya gelerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 

Bulut, OSB’deki ayakkabı ve çanta fabrikasını inceledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. 

Elazığ'da ayakkabı içerisine uyuşturucu saklayan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde ve ayakkabı içerinde uyuşturucu madde çıkan 2 şüpheli tutulandı.

Elazığ'da ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İkametlerde dedektör köpek Alex yardımıyla yapılan aramada ise ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Uyuşturucu, ayakkabılarının içinden çıktı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada bir şüpheli yakalandı, yapılan aramada ayakkabılarının içerisine sakladığı yarım kilogram toz esrar ele geçirildi.

Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele

Elazığ'da jandarma tarafından yapılan çalışmada, bin 264 adet gümrük kaçağı ayakkabı ele geçirildi.

Jandarma’dan Kaçakçılara Operasyon 

Elazığ'da düzenlenen operasyonda  1 ton  110 kilogram kıyılmış tütün, 3 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve  81 çift gümrük kaçağı ayakkabı ele geçirildi,

Ekmek teknesi, yarım asırlık makine

Elazığ'da 77 yaşındaki Latif Doğan, bekçilik yaparken ek iş olarak dönemin parası ile 12 milyon liraya aldığı 49 yıllık ayakkabı dikiş makinesiyle ayakkabı tamirciliğine ilerlemiş yaşına rağmen devam ediyor.

Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada faturasız olarak ülkeye sokulan 80 çift ayakkabı ele geçirildi.

Otomobilin çarptığı çocuk öldü, geriye ayakkabıları kaldı

Elazığ'da dedesinin elini bırakıp karşıya geçmeye çalışan 7 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinde küçük çocuktan geriye ayakkabıları kaldı.