Aydın Haberleri

Aydın Haberleri

Keleş: Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahaları aydınlatıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı Sahalarının aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Yeni sistem LED projektörlerle donatılan sahalar, artık daha verimli ve daha tasarruflu bir şekilde kullanılacak.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Başkan Gülyüz: Emlakçılara müjde!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve esnaflara müjde vererek oda kaydında staj şartını bir kereye mahsus kaldırıldığını söyledi.

Başkan Alan: Elazığ, kültür ve sanatta önemli bir konumda

Elazığ’a gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, ETSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Şimşek’ten iftar programına davet 

Elazığ Bölge Camii Derneği, Bölge Camisi’nin önü Namık Çiftçi cadde ve sokaklarında toplu iftar yemeği düzenleyecek. 

Elazığ Barosundan, ‘İddialar Araştırılsın’ açıklaması 

Elazığ Barosu tarafından yapılan açıklamada bir eğitim kurumunda ortaya atılan cinsel saldırı iddialarının araştırılıp aydınlatılması gerektiği ifade edildi. 

Başkan adayı Ayaz’dan seçmenlere çağrı!

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkanı Adayı Aydın Ayaz, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu.

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı.

Başkan Adayı Septioğlu Türkiye’nin Kalbi Elazığ’dır

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kamu kurumlarında çalışan vatandaşları ziyaret etti. Başkan adayı Septioğlu, Türkiye’nin kalbi Elazığ’dır. Türkiye’yi aydınlatacak ışığı Elazığ’dan yakacağız dedi.

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık isimli tiyatro oyunu sahnelendi

Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık isimli tiyatro oyunu Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Elazığ’da Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık tiyatro oyunu

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin’de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Yurtbaşı Spor Kompleksi aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi

Yurtbaşı Beldesi’ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini yapmaları adına inşa edilen Spor Kompleksi’ndeki Futbol Saha’sının aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi. 

ASKON 15. Ekonomi değerlendirme toplantısı Elazığ’da yapıldı 

ASKON 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, ASKON Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda ülke ve Elâzığ ekonomisinde yaşanan gelişmeler ele alındı. 

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Aydın Ayaz: Kaldığımız yerden devam

Yazıkonak Belediye Başkanlığı için Ak Partiden yeniden aday adayı olan işadamı Aydın Ayaz beldedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın’da Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi 

Aydın Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Aydın’da Elazığ’a hasret gecesi düzenlendi. 

Aydın Ayaz, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Aydın Ayaz, AK Parti’den Yazıkonak Belde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Enflasyon rakamları açıklandı! 

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklandı. Ekim ayında aylık enflasyon yüzde 3.43, yıllık enflasyon ise yüzde 61.36 oldu. Enflasyon 58 aydın sürekli artıyor. ENAG Ekim ayında enflasyonun yüzde 5.09, yıllık olarak ise yüzde 126.8 olarak duyurdu. Enflasyon rakamlarının ortaya çıkmasıyla emekli ve memurların alacağı 4 aylık enflasyon farkı da kesinleşti.

Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı yapıldı 

Elazığ Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

Adaklılar Derneği’nden eğitim yardımı 

Adaklılar Derneği tarafından 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. 

Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Elazığ Belediyesi suya yüzde 78 zam yaptı! 

Elazığ Belediyesi temmuz Ayı meclis toplantıları devam ediyor. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında yapılan toplantıda, Elazığ’da suya zam yapılması kararlaştırıldı. Bu kapsamda Elazığ’da su fiyatlarına yüzde 78’lik bir zam yapıldı. 

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başhekimlik görevine Doç. Dr. Aydın önerildi 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın’ın önerildiği ve bakanlık olur yazısı beklenildiği öğrenildi. 

Elazığ Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi haziran ayı toplantıları gerçekleştirilen ilk birleşim ile başladı. Meclis Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak gündem dışı maddeler okunarak, gündeme alındı. 

Işıkver, Milletvekili kaydını yaptırdı 

14 Mayıs’ta yapılan 28’inci dönem milletvekili genel seçimi ardından mazbatasını alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM’ye giderek milletvekili kaydını yaptırdı. Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Işıkver, şehrin sulama problemleri başta olmak üzere tüm sorunlarının çözümü için büyük bir özveriyle çalışacağız” dedi. 

Aydın Ayaz: Trol ordularına boyun eğmeyeceğiz!

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, sosyal medya mecralarında fake hesaplarla şahsı için saldırıya geçildiğini belirterek ‘Trol Ordularına Karşı Boyun Eğmeyeceğiz’ dedi.

Ticaret Borsası’ndan depremzedeler için gıda yardımı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.