Baba Haberleri

Baba Haberleri

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Şeyh Haydar Baba sevenleri tarafından anıldı

Elazığ’ın önde gelen kanaat önderlerinden Şeyh Haydar Baba’nın vefatının 45’inci yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Programda ayrıca Gazze için Mevlid-i Şerif okundu.

PROF. DR. YASEMİN AÇIK:  BU BİR KARALAMA KAMPANYASIDIR, HUKUKA AYKIRI HİÇBİR İŞ YAPILMAMIŞTIR

Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da 10 bin kişinin hayatına dokunan çimento fabrikasıyla ilgili olarak son dönemde çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Bu iftira kampanyasının kardeşi ve daha önce bünyelerinde çalışan bazı kişilerin de içinde olduğu bir grup tarafından yürütüldüğünü söyleyen Prof. Dr. Açık, “Bugüne kadar kıymetli babamın hatırasını incitmemek, annemi, ağabeylerimi, tüm ailemi bu gündemden uzak tutmak ve saygınlığımızı zedelememek için sessiz kaldım” dedi. Fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar yapılan tüm iş ve işlemlerin yasalara uygun olarak yapıldığını, karalama kampanyasını yürütenler ile ilgili hukuki sürecin başlatıldığını, tüm bilgi ve belgelerin de ilgili mercilerle paylaşıldığını belirten Prof. Dr. Açık, açıklamasında şunları söyledi: 

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 5 Mart Salı günü Elazığ’a geliyor. 

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

AK Parti’nin Karakoçan hassasiyeti

Mevcut belediye başkanı Ayhan Akbaba’nın yeniden aday olmayacağını açıkladığı Karakoçan’da seçim heyecanı devam ediyor.

Milletvekili Keleş'ten müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu...

“Anıların Diliyle Babam Nurettin Orhan” Okuyucu İle Buluştu

Elazığlı sanatçılardan Heykeltıraş Nurettin Orhan’ın kızı Oya Orhan’ın Babasının anıları, belgeleri ve fotoğraflarının yer aldığı kitabı çıktı.

Şehrin doğusuna prestijli yaşam alanları kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Babaocağında Yasemin Kızlarına tam destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı babaocağı Baskil İlçesi oldu. Prof. Dr. Açık, ilçedeki ilk ziyaretini şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine yaptı.

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla her geçen gün büyük ivme kazanan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, başarı grafiğine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Babasından devraldığı bayrağı bir adım ileri taşıyan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, hayallerinin yüksek olduğunu belirterek bölgede ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Demirdağ’ın acı günü 

Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirdağ’ın Babası Molla Abdulkadir Demirdağ hayatını kaybetti. 

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu.

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Hastanelerin Acil Servisleri ana baba günü

Elazığ'da son günlerde kamu ve özel hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yaşanıyor.

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu’na yeni görev

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine getirildi. Hemşehirimiz Babaoğlu Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek.

Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Altılı masanın adayı belli oluyor

2023’te siyasette kesin olacak diyebileceğim şeyler var diyen Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi duyurdu.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Elazığ'da 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Bilal Bilici evinde ölü olarak bulundu.

Rusya sınırından tahliye edilen ve 4 çocuğuna kavuşan Ahıska Türkü anne: 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun'

Ukrayna'nın Herson şehrinden Türkiye'ye gelmek için 31 Ekim'den beri Rusya sınırında bekleyen 88 Ahıska Türkü Elazığ'a getirildi. Elazığ'da konaklayan diğer Ahıska Türkleri, akrabalarını davul, zurna eşliğinde karşıladı. Gözyaşlarının sel olduğu karşılamada 4 çocuğuna kavuşan bir anne, 'Erdoğan babamdan Allah razı olsun' dedi.

Oyun oynamayı bırakıp kaydırak üzerinde namaz kılan çocuk İHA'ya konuştu

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde bir çocuğun park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden olmuştu. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan 7 yaşındaki Ömer Toprak Gündoğdu, en büyük hayalinin polis olmak olduğunu söyledi.

Şehit Sekin'in babasının cenaze töreninde duygulandıran an: Oyun oynamayı bırakan çocuk parkta namaz kıldı

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.