Babaanne Haberleri

Babaanne Haberleri

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu.

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

Kerpiç evden, çelik modern eve

Elazığ depreminin ardından kerpiç evleri hasar alan resmiyette 98 yaşında olan ancak 20'li yaşlarda kimlik çıkartıldığı için 117 yaşında olduğunu belirten Selahattin dede ile eşi İsmigül Taştan çifti çelikten yapılan konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Selahattin dedenin eşi İsmigül Taştan, Eski evimiz kerpiçti, 50 yıllıktı çocuklarım geliyordu, yatacak yer yoktu ama şimdi Cuma'dan geliyorlar Pazar'a kadar hepsi rahat ediyor, torunum 'Babaanne ev çok geniş çok güzel' diyordiyerek anlatması ise mutluluğunu özetledi.

Köy yolunda kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Bolu'da 13 yaşındaki çocuğun kullandığı iddia edilen traktörün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu traktörde bulunan babaanne hayatını kaybetti, torunu ise yaralı kurtuldu.

Milli Takıma uzanan örnek yaşam hikayesi

Elazığ'ın ilk tek bayan güreşçisi olan 13 yaşındaki Evindar Demirbağ, Milli Takım'a girdi. Dedesi ve babaannesiyle yaşadığı evde onlara yardım edip bir taraftan da eğitimini ve antrenmanlarını sürdüren Demirbağ, Türkiye'yi dünyada temsil etmek istiyor.