Babası Haberleri

Babası Haberleri

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

“Anıların Diliyle Babam Nurettin Orhan” Okuyucu İle Buluştu

Elazığlı sanatçılardan Heykeltıraş Nurettin Orhan’ın kızı Oya Orhan’ın Babasının anıları, belgeleri ve fotoğraflarının yer aldığı kitabı çıktı.

Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz

Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla her geçen gün büyük ivme kazanan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, başarı grafiğine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Babasından devraldığı bayrağı bir adım ileri taşıyan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, hayallerinin yüksek olduğunu belirterek bölgede ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Demirdağ’ın acı günü 

Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirdağ’ın Babası Molla Abdulkadir Demirdağ hayatını kaybetti. 

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Elazığ'da 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Bilal Bilici evinde ölü olarak bulundu.

Oyun oynamayı bırakıp kaydırak üzerinde namaz kılan çocuk İHA'ya konuştu

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde bir çocuğun park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden olmuştu. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan 7 yaşındaki Ömer Toprak Gündoğdu, en büyük hayalinin polis olmak olduğunu söyledi.

Şehit Sekin'in babasının cenaze töreninde duygulandıran an: Oyun oynamayı bırakan çocuk parkta namaz kıldı

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şehidin vasiyeti üzerine LÖSEV'den açıklama, ' Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur'

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi. Bunun üzerine LÖSEV, sosyal medya üzerinden yaptığı anlamlı paylaşımda, 'Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur' ifadeleri kullanıldı.

Şehidin vasiyeti yürekleri dağladı: 'Bayramda gidin annemim babamın elini öpün'

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi.

Yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmi Elazığ'da gerçek oldu, 21 yıldır kimliği olmadan yaşıyor

Elazığ'da yaşayan Hazar Eprem, 21 yıldır hayatını kimliksiz sürdürüyor. Küçükken anne ve babasının ayrılmasından dolayı kimliği çıkarılamayan Eprem, kimliği için yıllarca mücadele vermesine rağmen sonuç alamadığını ifade etti.

Babası Kıbrıs Harekatını başlatmıştı, oğlu Kıbrıs gazileriyle bir araya geldi

'Ayşe tatile çıksın' parolasıyla Kıbrıs Barış Harekatını başlatan dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş'in oğlu Prof. Dr. Hurşit Güneş, Elazığ'da Kıbrıs gazileriyle bir araya geldi.

Bu kıraathaneye erkekler giremiyor

Elazığ'ın Hal köyünde yaşayan 55 yaşındaki Ayşe Günay, babasından kalan kıraathaneyi restore ederek sadece kadınların girebildiği kahvehaneye çevirdi.

Elazığ'da oğlu tarafından bıçaklanan baba öldü

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir şahıs tartıştığı babasını bıçakladı. Olayda baba hayatını kaybederken, oğlu ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığspor eski futbolcusu Semih Alınmış'ın acı günü

Elazığspor eski futbolcularından Semih Alınmış'ın babası Celal Alınmış, 78 yaşında vefat etti.

15 Temmuz şehit babası Tevfik Oğuz, 'Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi'

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Özel Harekat Polisi Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz 'Cumhurbaşkanımız dirayetli davrandı ve halkımız da arkasından gitti. Eğer öyle olmasaydı bu hainler darbeyi kazanırlardı. Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi' dedi.

Koruyucu ailelik yaptığı yeğenlerini öz çocuklarından ayırmıyor

Elazığ'da 4 çocuğu olan Mehmet Çam, anne ve babasını kaybeden öz yeğenlerine koruyucu aile oldu. Onları kendi çocuklarından ayırt etmeyen Mehmet Çam ve eşi, iki kardeşe gözleri gibi bakıyor.

Babalar Günü'nde şehit oğluna ziyaret: 'O bana gelemedi, ben ona geldim'

6 yıl önce şehit olan Polis Memuru Mustafa Yıldırım'ın babası Hulusi Yıldırım, eşiyle birlikte Babalar Günü'nde oğlunun kabrini ziyaret etti. Oğlunun Allah yolunda devleti, milleti ve bayrağı için canını verdiğini dile getiren baba Yıldırım, Babalar Günü'nde 'O bana gelmedi ben ona geldim dedi.

7 yaşında tabureye çıkarak başladı, yarım asırdır makas sallıyor

Elazığ'da yaşayan 58 yaşındaki Haşim Koçetli, yarım asrı aşkın bir süredir dedesinden babasına, babasından da kendisine kalan berberlik mesleğini yürüterek ailesine bakıyor. 7 yaşında tabureye çıkarak başladığı mesleği ilk günkü hisle yürüten Koçetli, 3 çocuğunu da buradan kazandığı parayla okutmayı başardı.

Tansiyon şikayetiyle gittiği hastanede böbreğinde tümör olduğunu öğrendi, kapalı yöntem ile sağlığına kavuştu

Elazığ'da yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye giden 4 çocuk babası Hasan Şahin'in böbreğinde 2 santimetrelik tümör çıktı. Şahin, Laparoskobik Parsiyel Nefrektomi (böbrek koruyucu cerrahi) ile böbrek tümöründen kurtularak sağlığına kavuştu.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan kahraman şehit Fethi Sekin'in babasına ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, kahraman şehit Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Tedavisi tamamlanan akbaba, doğaya bırakıldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ve Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesinde tedavisi tamamlanan Mısır Akbabası doğaya bırakıldı.

Çok sevdiği Medical Park Hastanesinde bir günlüğüne başhekim oldu

Elazığ'da babası ile sürekli Medical Park Hastanesine giden ve her fırsatta hastaneyi çok sevdiğini belirten Ahmet Salih Güler, hastane tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne hastane başhekim koltuğuna oturtuldu.

Ruhsuz duvarları hayalleriyle renklendiriyor

Elazığ'da yaşayan 57 yaşındaki 2 çocuk babası Nihat Kaban çizdiği resimlerle duvarlara hayat veriyor. Vatandaşların büyük ilgisini çeken çalışmalara imza atan Kaban, çizdiği resimlerle işletmelerin aranan ismi oldu.

Açlıktan uçamaz hale gelmişti: Nesli tükenme tehlikesi altında olan Mısır akbabası tedavi altına alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yorgun halde bulunan Mısır akbabasının tedavisi Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesinde devam ediyor.

Şehir hayatından sıkıldı, devletten aldığı destek ile köye dönüp çiftlik kurdu

Elazığ'da yaşayan ve şehir hayatından sıkılan Muharrem Erdem, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı destek ile köyüne dönerek tavuk çiftliği kurdu. Yılda ortalama 160 bin tavuk yetiştiren Erdem, bunun yanı sıra babasından kalan 20 hayvan kapasiteli ahırı da 100 hayvan kapasiteli modern bir besi çiftliğine dönüştürdü.

Yeni evlerine kavuşan depremzede: 'Konutlar, gerçekten muazzam. Devletimize ne kadar teşekkür etsek azdır'

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremde evi yıkılan ve ardından yeni evine kavuşmanın mutluluğu yaşayan iki çocuk babası Ayhan Aygün, 'Konutlar, gerçekten muazzam. Biz devletimize ne kadar teşekkür etsek azdır' dedi.

Eşi hastalanınca evinin hem annesi hem babası oldu

Elazığ’da yaşayan 3 çocuk annesi Aylin Akdoğan, eşi hastalanınca simit satarak hem evini geçindiriyor hem de hasta kocası ve çocuklarına bakıyor.