Bae Haberleri

Bae Haberleri

Büyükelçi Kazakbaev, Başkan Alan’ı ziyaret etti 

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” Açılışı İçin Elazığ’a Gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. 

Büyükelçi Kazakbaev’den Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

"Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı” açılışı için Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

BAE Dış Ticaret Bakanı’ndan GoArt Metaverse’e ofis açma daveti

GoArt Metaverse Dubai’ye ofis açıyor, BAE’nin metaverse yatırımlarında yerini alıyor.

Katar, bu yılki Arap Birliği Başkanlığını devralmayı reddetti

Katar, Filistin'in çekildiği Arap Birliği Konseyi'nin bu yılki başkanlığı görevini almayı reddetti.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Arap liderlerle bağ kurmak için daha fazla gizli görüşmelere başladığını söyledi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türk milleti olarak böyle dayatmaları kökten reddediyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına ilişkin, 'Türkiye çok değişti. Bugün Türk milleti olarak böyle dayatmaları kökten reddediyoruz. Artık sahada ve masada gücümüz var. Türk milletini tanımayan cahilce yapılmış, haddini aşan bir açıklama' dedi.

Türkiye'den ABD, İsrail ve BAE tarafından açıklanan Ortak Bildiriye tepki

Dışişleri Bakanlığı, ABD, İsrail ve BAE tarafından açıklanan ve İsrail-BAE ilişkilerinin bütünüyle normalleştirilmesini öngören ortak bildiriye ilişkin olarak Filistin halkı ve Yönetimi tarafından gösterilen güçlü ve müşterek tepkiyi haklı bulduklarını açıkladı.

Cezaevinde ölü bulunan casusla ilgili adli tıp raporu çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için casusluk faaliyeti yürüttüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevindeki koğuşunda ölü bulunan Zaki Y. M. Hasan'ın adli tıp raporu ortaya çıktı. Raporda Hasan'ın intihar ettiği belirtildi.