Bağımsız Aday Haberleri

Bağımsız Aday Haberleri

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

Zordu bağımsız aday olmak.  Hem de çok çok zor. Hayatında zorları başarmış biri ancak bu sürecin üstesinden gelebilirdi. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Ankara’ya güçlü bir şekilde gidelim

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

ELAZIĞ BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BİLAL ÇOBAN, BASKİL SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAMALI!

Bağımsız aday ÇOBAN, Baskil’in seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini vurgularken, açıklamalarına şöyle devam etti:

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ’da güçlü bir hizmet dönemi başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

Bağımsız Aday Yasemin Açık’a destek şehir sınırlarını aştı 

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek bu kez kilometrelerce öteden geldi. Adana’da yaşayan Elazığlı Hemşehrilerimiz caddelere Yasemin Açık’ın afişlerini astı ve Adana’dan Elazığ’daki yakınlarını arayarak Bağımsız Aday Açık’a destek olmalarını istediklerini söylediler. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık ilçe ve beldelerde de coşkuyla karşılandı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık bu defa rotasını Alacakaya, Arıcak, Bükardı, Üçocak ve Erimli’ye çevirdi.

Elazığlı Kadınlar, Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a sahip çıktı

Gönüllü Kadınlar Platformu tarafından Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için “Kadın Dayanışması” programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programda büyük bir coşku yaşanırken Prof. Dr. Yasemin Açık, dakikalarca ayakta alkışlandı.

ELAZIĞ, YASEMİN AÇIK DİYOR!

Elazığ’da siyasi parti ve bağımsız adayların seçim çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. 14 Mayıs’ta sandığa gidecek olan vatandaşın kararı büyük oranda netlik kazansa da kararsız seçmenlerin olduğu gözlemleniyor.

Elazığlılar, Bağımsız Adayı Prof. Dr. Açık’a sahip çıkıyor

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, merkezin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmeyeceğim

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan’ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak’ta vatandaş ile bir araya geldi. Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Çoban elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmem dedi.

Prof. Dr. Bilal Çoban, Palu’da seçim iletişim merkezinin açılışını yaptı

Elazığ’ın bağımsız adaylar karşısındaki dik duruşunu vurgulayan bağımsız aday Çoban, iletişim merkezinde düzenlenen Karaçorlular etkinliğinde konuşma yaptı.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretlerine devam etti

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Bayram ziyaretlerine hız kesmeden devam etti. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, çınarlarımızı unutmadı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam etti.

Yasemin Hocaya destek çığ gibi büyüyor

Şehirden her kesimini desteğini arkasına alarak çıktığı yolda dur durak demeden yürümeye devam eden Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık Elazığlıların desteği ile yoluna tam hız devam ediyor

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladıktan sonra yollara düşen Prof. Dr. Yasemin Açık'a destek her geçen gün daha da büyüyor.

Yasemin Açık’a oda başkanlarından tam destek 

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ’ım 7’den 70’e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor.

Ali Özcan bağımsız adaylıktan çekildi

Elazığ'dan bağımsız milletvekilliğine aday olan Ali Özcan, CHP Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol'a destek vermek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ali Özcan bağımsız adaylığından vazgeçti!

Eski CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan Bağımsız Adaylığından vazgeçti!

Çalışan kadınlardan Prof. Dr. Yasemin Açık’a tam destek

Elazığ’dan bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasıyla birlikte her kesim tarafından destek alan ve takdir toplayan Prof. Dr. Yasemin Açık, hicret Mahallesi’nden de tam destek aldı.

Erol: Bağımsız adaylar listeye tepkinin eseridir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Elazığ'ın Ablasına Büyük Teveccüh

Bağımsız milletvekilliği adaylığını açıklayan ilimizin sevilen iş insanlarından ve Elazığ'ın Ablası olarak gönüllerde taht kuran Prof. Dr. Yasemin Açık'a Elazığlı vatandaşlardan büyük teveccüh geldi.

Prof. Dr. Yasemin Açık’a vatandaşlardan tam destek

Elazığ’dan bağımsız milletvekilliği adaylığını açıklayan İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu açıklaması kamuoyunda büyük heyecan uyandırdı.