Bağlantı Yolları Haberleri

Bağlantı Yolları Haberleri

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Yeni Bağlantı Yolları Açmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor.

Elazığ'da belde belediyesi vatandaşlar için Millet Bahçesi yaptı, iki vali açılışa katıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak Belde Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Millet Bahçesi, mesire alanı, mezarlık köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışa Elazığ ve Diyarbakır valileri katıldı.